:
Breaking News

A TikTok-videó készítője szerint a túlvilágról üzent a nagyi a búcsúztatáson

A TikTok-videó készítője szerint a túlvilágról üzent a nagyi a búcsúztatáson
  • 24.hu
  • 22 Feb, 2022
  • Címkék: #

Egy TikTok-használó állítja: nagymamája a túlvilágról üzent a családjának, miután elbúcsúztatták őt.

Meika lenti videóján azok a pillanatok láthatók, amint a nagyanyja hamvait egy tóba szórják. A környék a nagymama kedvenc helye volt, ahová annak idején sokat járt, így egyértelmű volt, hogy ott vesznek tőle végső búcsút.

Miután a hamvakat beszórják a tóba, a videón hallható, hogy a család tagjai valamin nagyon csodálkoznak, többeknek az ?Oh my god!? (Istenem) felkiáltás hagyja el a száját. Ekkor látták meg ugyanis a tavon kirajzolódó I ? U (azaz I love you, azaz Szeretlek) feliratot.

@meikab98 i love you forever grandma ?? #fyp #family #whatmemoriessoundlike #trending ? Cornfield Chase - Piano - Dorian Marko

Sok kommentelő írta, hogy sírást, mosolyt vagy épp libabőrt okozott a videó megtekintése, de nem az interneten lennénk, ha nem lett volna azonnal valaki, aki meggyanúsítja a családot, hogy már a videó előtt direkt így szórták be a hamvakat.

Bár ? ahogy a következő videóban írja Meika ? még a felvetés is fura, hogy valaki egy búcsúztatáson ilyen jelenet megrendezésével foglalkozna, mindenesetre a kételkedők kedvéért utána kitették azt a felvételt is, amelyiken az elejétől látható a hamvak beszórása, és itt is kirajzolódik a felirat.

@meikab98 Reply to @adrianchoppnshxt #DisneyPlusVoices ? Forever - Labrinth

The post A TikTok-videó készítője szerint a túlvilágról üzent a nagyi a búcsúztatáson first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés