:

Varázstelepüléseket épít a Disney

Varázstelepüléseket épít a Disney
  • 24.hu
  • 22 Feb, 2022
  • Címkék: #

Disneyland egy olyan mesevilág, amelyben sokan szívesen leélnék az életüket, ez az álom pedig most valóra is válhat, a Disney ugyanis bejelentette, hogy lakóközösségeket fejleszt a közeljövőben, írja a House Beautiful.

Az első ilyen kistelepülést a kaliforniai Rancho Mirage környékén alakítják majd ki, két órányi autóútra az anaheimi Disneylandtől. A helyszín apropóját az adta, hogy Walt Disney is élt a térségben egykoron a családjával, tehát biztosan áldását adná ő is a projektre.

Az elmúlt közel 100 évben a Disney olyan történeteket alkotott, amelyek a világ minden táján eljutott az emberek szívéhez. Ahogy közeledik a cég a második évszázadához, szeretnénk eljuttatni a Disney varázsát oda, ahol az emberek élnek, kiterjesztve ezzel a történetmesélés erejét

– magyarázta Josh D’Amaro, a Disney Parks elnöke.

A közösségekben a cég betanított alkalmazottjai dolgoznak majd, ők felelnek a szolgáltatások megfelelő üzemeltetéséért.

Ugyan a Disney brandje alatt fut majd a projekt, nem a cég birtokában állnak majd az épületek, nem is ők építik vagy értékesítik ezeket, hanem ingatlanosokkal együttműködve végzik majd a fejlesztést.

Minden egyes elemnek saját története lesz a lakóközösségekben, melyeknek maguk a lakosok is aktív szereplői lesznek.

Hogy mikor adhatják át az első ilyen kistelepülést, arról egyelőre nem közöltek pontos információt.

Kapcsolódó Szórakozóhely is van a 43 milliárd forint értékű fényűző luxusvillában A vodkakóstoló szobáról nem is beszélve.

The post Varázstelepüléseket épít a Disney first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés