:

Alee olyan lányra vágyik, aki szereti Zámbó Jimmy zenéjét és tud töltött káposztát készíteni

Alee olyan lányra vágyik, aki szereti Zámbó Jimmy zenéjét és tud töltött káposztát készíteni
  • 24.hu
  • 22 Feb, 2022
  • Címkék: #

Az X-Faktor győztesét, Alee-t hívták be a Reggeli stúdiójába beszélgetni, ahol egy egészen szórakoztató tizenkét perces diskurzust hoztak össze. A rapper elmondta, jelenleg útkeresésben van a zenéjét illetően is, hiszen olyan egyéni stílust szeretne összehozni a jövőben, amelyben minden kedvenc műfaját meg tudja majd mutatni rajongóinak.

Szó esett arról, hogy bár ostromolják a lányok, sőt még az idősebb nők is Alee-t a fellépésein, jelenleg ő nem gondolkodott el azon, hogy komoly kapcsolatban vágjon ? és kiemelte, az ismertségét nem használná előnyként ismerkedés céljából.

Teljesen őszintén, ezzel még egyszer sem éltem vissza, a szívemre teszem a kezem. Engem ez így nem mozgat. Mostanában nem nyitok a szerelem felé, nem vagyok elzárkózva tőle, de nincs arról szó, hogy keresnék bárkit is. Úgy vagyok vele, majd megtalál: szembejön velem egy olyan lány, aki töltött káposztát csinál és szereti Zámbó Jimmyt.

The post Alee olyan lányra vágyik, aki szereti Zámbó Jimmy zenéjét és tud töltött káposztát készíteni first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés