:

Courteney Cox korábban idegennek érezte saját arcát a szépészeti beavatkozások miatt

Courteney Cox korábban idegennek érezte saját arcát a szépészeti beavatkozások miatt
  • 24.hu
  • 22 Feb, 2022
  • Címkék: #

A főként a Jóbarátok című sorozatból ismert Courteney Cox nemrég a Sunday Times Style magazinnak adott interjút új műsora kapcsán, ami márciusban jelenik meg. A beszélgetés során felmerült, hogy a sorozatban játszott karaktere kapuzárási pánikkal küzd, mellette pedig megjelennek a menopauza tünetei is. Ennek kapcsán arról beszélt, a valóságban hogyan éli meg az öregedést, valamint arról is szó esik, hogy ma már nem feltétlenül tenné ki magát azoknak a szépészeti beavatkozásoknak, melyeken egykor átesett.

Nem is hiszem el, hogy már lassan hatvan vagyok. Nem mintha ezzel a korral bármi rossz lenne, csak egyszerűen nem hiszem el. Repül az idő. Ma már sokkal több mindent tudok, rengeteget tanultam az évek alatt arról, hogy mit szeretek, mit kellene többet csinálnom és mi az, amit el kéne engednem. Volt idő, amikor nem tetszett, hogy öregszem, ezért évekig hajszoltam a fiatalságot. Észre sem vettem, hogy egy idő után valójában már idegennek éreztem az arcom a rengeteg injekciótól és azoktól a beavatkozásoktól, melyeket ma már soha nem vennék igénybe.

Kapcsolódó Sarah Jessica Parker nem érti a rengeteg rosszindulatú kommentet, amit ősz haja miatt kap Pedig ez az öregedés természetes velejárója.

The post Courteney Cox korábban idegennek érezte saját arcát a szépészeti beavatkozások miatt first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés