:
Breaking News

Fejre állt a versenyautójával egy Cirák felé döngető sofőr ? fotók

Fejre állt a versenyautójával egy Cirák felé döngető sofőr ? fotók
  • 24.hu
  • 23 Feb, 2022
  • Címkék: #

Fejre állt a speciálisan kiépített hatósági jelzés nélkül versenyautójával egy  Cirák irányába közlekedő férfi a 8612-es számú úton kedd délután.

Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a beledi férfi nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg sebességét, s egy enyhén balra ívelő kanyarban az útpadkára hajtott, elveszítette irányítását a jármű felett, majd a gépkocsi a szántóföldre sodródott, és a tetejére borulva állt meg.

police.hu

A baleset során a 43 éves sofőr megsérült, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték. A Csornai Rendőrkapitányság vizsgálja az eset körülményeit.

police.hu

A rendőrség az alábbiakat kéri a közlekedési balesetek elkerülése érdekében:

Esős időszakban a felüljárókon, a hidakon, továbbá az erdősávval védett útszakaszokon az átnedvesedett falevelek miatt fokozottabban kell számolni az úttest csúszósságával. Ilyen helyeken kellő időben csökkentse járműve sebességét! Száraz útszakaszról a vizes szakaszra történő ráfutás balesetveszélyes helyzetet teremthet. A közlekedőknek számítaniuk kell arra, hogy a járművek által az aszfaltra felhordott sár csúszóssá teheti az utakat. Esős időszakban csökken a látótávolság, és a csúszós utakon megnő a féktávolság. Fontos a megfelelő követési távolság és a jármű sebességének helyes megválasztása! A korai sötétedésre való tekintettel kérjük, hogy fordítsanak fokozott figyelmet láthatóságukra, hiszen biztonságunkért mi magunk tehetünk a legtöbbet! …hogy mindenki hazaérjen!

The post Fejre állt a versenyautójával egy Cirák felé döngető sofőr ? fotók first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés