:
Breaking News

Szerdai friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk

Szerdai friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk
  • 24.hu
  • 23 Feb, 2022
  • Címkék: #

2022. február 23., szerda

Friss hírek: Trump Ukrajnáról, Putyin zsenialitásáról beszélt. Szerinte az oroszok jó békefenntartók lesznek. A világ az elmúlt évek legnagyobb globális biztonsági válságával néz szembe az orosz-ukrán konfliktus miatt ? mondta helyi idő szerint kedden este New Yorkban Antonio Guterres, az ENSZ főtitkára. Nincs értelme a találkozónak Szergej Lavrov orosz külügyminiszterrel, miután Oroszország katonai csapatokat küldött Kelet-Ukrajnába, jelentette ki Antony Blinken amerikai külügyminiszter kedden. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök kedd este újabb videóüzenetben fordult az ukránokhoz, és bejelentette, hogy rendeletet adott ki tartalékosok behívásáról az ukrán hadseregbe. Az Egyesült Államok súlyos pénzügyi szankciókat rendelt el orosz bankok és oligarchák ellen, miután Moszkva kirívóan megsértette a nemzetközi jogot azzal, hogy behatolt Ukrajnába. ?Közérdekből nemzetstratégiai jelentőségnek? minősítette egy kedd délután megjelent kormányrendelet a 4iG távközlési-informatikai gigakonszern tulajdonszerzését az Antenna Hungáriában (AH). Románia nem számít nagyméretű menekültáradatra az ukrán válság kapcsán, de felkészült arra, hogy fegyveres konfliktus esetén akár félmilliónál is több menekült érkezik az országba. Márki-Zay a külföldön élők magyaroknak: Jöjjenek haza, szavazzanak itthon április 3-án. Fucsovics Márton óriási csatára kényszerítette a világranglista 14. helyezettjét, a kanadai Denis Shapovalovot. A Chelsea kedden hazai pályán 2-0-ra legyőzte a francia Lille együttesét a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőinek első mérkőzésén. Ezekre figyelj, ha elindulsz otthonról:

Budapest

Közúti információk:

Baleset történt az Erzsébet híd budai hídfőjében a Döbrentei tér felé vezető oldalon. A Múzeum utcát lezárják a Múzeum körútnál burkolatjavítás miatt. Lezárják a IX., Balázs Béla utcát a Márton utca és a Lenhossék utca között útépítés miatt. Lezárják a VIII., Szentkirályi utcát a Trefort utca és a Bródy Sándor utca között daruzás miatt.

BKK:

Az M3-as metró vonalán a Pöttyös utcánál a Határ út felé vezető oldalon nem működik a felvonó, emiatt a peron akadálymentesen nem érhető el. A 165-ös autóbusz terelve közlekedik, nem érinti a Kolostor út, a Remetehegyi út és a Kőzet utca megállót. Mai időjárás: Több helyen valószínű eső, zápor, északkeleten havas eső, havazás is. 9 és 14 fok között várható a legmagasabb nappali hőmérséklet. Részletes időjárás-előrejelzés Névnap: Alfréd Deviza középárfolyam: EUR 357,14
USD 315,52
CHF 343,48
GBP 428,44
Ezt is érdemes elolvasni:

Jövő tavasszal nyitja meg a kapuit a felújított Blaha Lujza téri Corvin Áruház

+1:

A Szovjetunió szelleme kísért az orosz-ukrán konfliktus hátterében

The post Szerdai friss hírek, forgalom, időjárás - Reggeli pakk first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés