:

Videó: Orosházi betörőket fogott hajnalban a rendőrség

Videó: Orosházi betörőket fogott hajnalban a rendőrség
  • 24.hu
  • 23 Feb, 2022
  • Címkék: #

Betörők vittek el egy bútorszéfet még január 28-án este egy orosházi családi házból a rendőrség szerint. A széfben pénz volt, a házban működő biztonsági rendszer segítségével azonban a tulajdonos rögtön jelzést kapott a történtekről, aki először az egyik családtagjának szólt, majd a rendőrséget is értesítette.

A bejelentés után a rendőrök a helyszínre mentek, de a háznál már nem találtak senkit, mert ? mint írják ? a betörők rendkívül gyorsan elmenekültek.

Az Orosházi Rendőrkapitányság és a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói ezután kitartóan gyűjtötték és elemezték az információkat az orosházi betöréssel kapcsolatban. A nyomozás szálai Hajdú-Bihar megyébe vezettek, ezért az ottani rendőrség is bekapcsolódott a nyomozásba, az ő segítségükkel pedig már sikerült azonosítani a férfiakat.

A rendőrség végül hétfőn hajnalban Debrecenben fogta el az elkövetéssel gyanúsítható két férfit. Az Orosházi Rendőrkapitányság az 54 éves P. Zoltánt és az 53 éves L. Istvánt lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt vette őrizetbe.

A rendőrségi akcióról látványos videót is közzétettek:

The post Videó: Orosházi betörőket fogott hajnalban a rendőrség first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés