:

Exatlon Hungary All Star: Kása András idegesíti a csapattársait, mert szerintük folyamatosan beszél

Exatlon Hungary All Star: Kása András idegesíti a csapattársait, mert szerintük folyamatosan beszél
  • 24.hu
  • 23 Feb, 2022
  • Címkék: #

Kedd este sem maradtak a nézők friss Exatlon Hungary All Star adás nélkül, a műsorban egyelőre még nem tudni, ezen a héten ki párbajozik kivel, amit viszont tudni lehet, hogy pár napig még a Kihívók maradnak a rosszabbik szálláson, azaz a faházban, melyet egyszer már bemutattunk egy korábbi cikkünkben.

Kapcsolódó Exatlon Hungary All Star: a játékosok megmutatták, milyen körülmények között élnek a faházban Elég éles a kontraszt a faház és a villa között.

Az adás egyik pontján pont a faház lakói ültek össze és beszélgettek mindenféle dologról, mikor szóba jött csapattársuk, Kása András, akit kiveséztek egymás között. Szerintük most, hogy a faházba költöztek még idegesítőbb, mert így gyakorlatilag bárhová mennek, mindenhol hallják a hangját.

Sokszor elmondja ugyanazt, mondod neki, hogy érted, akkor azután még százszor elmondja ugyanazt, csak egyre hangosabban. Arra is gondoltam, hogy nem tudja hova tenni, hogy csak egyet futott tegnap, de holnap majd biztos futhat

? mondja Salander Dorka, mire a többiek is elmondják, hogy nagyon hangos és állandóan beszél, ami idegesíti őket.

The post Exatlon Hungary All Star: Kása András idegesíti a csapattársait, mert szerintük folyamatosan beszél first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés