:

Robert Pattinson annyira izzadt a Batman jelmezben, hogy azt hitte, botoxoltatnia kell a verejtékmirigyeit

Robert Pattinson annyira izzadt a Batman jelmezben, hogy azt hitte, botoxoltatnia kell a verejtékmirigyeit
  • 24.hu
  • 23 Feb, 2022
  • Címkék: #

Hamarosan mozikba kerül a Batman új verziója, amiben Robert Pattinson alakítja Bruce Waynet. A színész tett már viccesnek szánt megjegyzést a mozifilm kapcsán, amikor azt mondta, nem fog edzeni a szerep kedvéért. Később elárulta hogy igazából ez nem volt igaz, és azóta is kísérti, hogy ezt mondta. A forgatás kezdetén viszont volt más is, ami miatt izgult.

Csináltam egy képernyőtesztet George Clooney Batman jelmezében és beparáztam, mert olyan meleg volt, hogy szakadt rólam a verejték. Egyébként is izzadós vagyok, ez meg olyan volt, mint az özönvíz. Eszembe jutott, hogy ilyen lesz, amikor a filmet forgatom. Arra gondoltam, nem tudom, mit tegyek. Botoxot kell szúratnom a verejtékmirigyeimbe, vagy ilyesmi, különben esélytelen, hogy ez a film megvalósuljon

? magyarázta a színész, aki végül megkönnyebbülhetett, a jelmezen ugyanis elvégezték a szükséges változtatásokat, mielőtt forogni kezdtek volna a kamerák.

The post Robert Pattinson annyira izzadt a Batman jelmezben, hogy azt hitte, botoxoltatnia kell a verejtékmirigyeit first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés