:

Halyna Hutchins férje először szólalt meg a Rust forgatásán történt tragédia után

Halyna Hutchins férje először szólalt meg a Rust forgatásán történt tragédia után
  • 24.hu
  • 24 Feb, 2022
  • Címkék: #

Alec Baldwin tavaly októberben forgatta stábjával a Rust című filmet, amikor egy kellékfegyverrel halálosan megsebesítette Halyna Hutchins operatőrnőt. A lövedék a rendezőt is eltalálta, de ő túlélte az esetet.

Kapcsolódó Alec Baldwin egy kellékként használt fegyverrel lelőtte az operatőrt egy új-mexikói forgatáson A film rendezőjét is lövés érte.

A történtek után a forgatás leállt, Baldwint pedig többen is beperelték a stáb tagjai közül. A színész-producer decemberben könnyek között adott interjút az ABC-nek, ami jelek szerint nem mindenkit győzött meg.

Halyna Hutchins férje, Matt Hutchins most először szólalt meg a tragédia után. Mint mondja, Baldwin interjúja meglehetősen feldühítette, szerinte ugyanis a színész másokra hárította a felelőséget, miközben arról beszélt, hogyan ölte meg az operatőrnőt.

Annyira dühös voltam, amikor néztem őt. Annyira dühös voltam, amikor láttam, hogy nyilvánosan, ekkora részletességgel beszél a haláláról, és semmilyen felelősséget nem vállal azután, hogy éppen leírta, hogyan ölte meg. Hallván, hogy Halynát hibáztatja azt interjúban, és másokra hárítja a felelősséget, miközben sír, rosszul kéne éreznünk magunkat Ön miatt, Mr. Baldwin?

? mondta Matt Hutchins, aki szerint abszurdum, hogy az a személy, aki a lövést leadó fegyvert tartotta a kezében, nem felelős a történtekért.

A család időközben kártérítési pert indított Baldwin és más, a filmmel kapcsolatban álló magánszemélyek és társaságok ellen, mert szerintük gondatlanság okozta a 42 éves Hutchins ?értelmetlen és tragikus? halálát.

Kapcsolódó Pert indított az Alec Baldwin által forgatáson lelőtt operatőr családja Szerintük számos előírást nem tartottak be a western forgatáson.

The post Halyna Hutchins férje először szólalt meg a Rust forgatásán történt tragédia után first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés