:

Csütörtöki friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk

Csütörtöki friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk
  • 24.hu
  • 24 Feb, 2022
  • Címkék: #

2022. február 24., csütörtök

Friss hírek: Svájc ódzkodik az oroszok elleni szankcióktól. Lapít az alpesi állam, ami természetesen elítéli Ukrajna területi integritásának megsértését. Benkő Tibor: Több tízezres menekülthullámot is kész fogadni a Honvédség. Magyarország pedig azért nem küld fegyvereket Ukrajnának, mert az nem a békét szolgálná. Orbán: Magyarországnak ebből a katonai konfliktusból ki kell maradnia! A HM egyik műveleti termében tekintette meg a kormányfő, mire áll készen a Honvédség. A NATO-főtitkár elítélte Ukrajna megtámadását. Jens Stoltenberg szerint a szövetséges levonja a következtetéseket. Kis benzinkutakat segítő intézkedéseket jelentett be a kormány. Egyik csapat sem kapott annyi tizenegyest a Premier League-ben, mint a Liverpool Ezekre figyelj, ha elindulsz otthonról:

Budapest

Közúti információk:

Balesetnél helyszínelnek a Petőfi hídon a Boráros térnél a Soroksári út felé vezető sávban. Baleset történt a XIV., Nagy Lajos király útján a Mogyoródi útnál. Baleset nehezíti a közlekedést a Soroksáron, a Grassalkovich úton a Rézöntő utca közelében. Baleset történt a Váci úton befelé a Zsilip utcánál.

BKK:

A 62-es és a 62A villamos a Bosnyák tér és az Örs vezér tere M+H között nem közlekedik, a kimaradt szakaszon pótló autóbusszal utazhatnak. A 3-as villamos a Bosnyák tér és az Örs vezér tere M+H között nem közlekedik, a kimaradt szakaszon pótló autóbusszal utazhatnak. A 32-es autóbusz igénybevételét ajánljuk. Mai időjárás: Derült, napos idő lesz. 9 és 16 fok között alakul a legmagasabb nappali hőmérséklet. Részletes időjárás-előrejelzés Névnapok: Mátyás Deviza középárfolyam: EUR 356,55
USD 313,97
CHF 341,2
GBP 427,12
+1:

Oroszország megtámadta Ukrajnát

DONBAS, UKRAINE – FEBRUARY 23: A screen grab captured from a video shows Russian military tanks advance in the Russian separatist-controlled part of the Donbas region on February 23, 2022. (Photo by Stringer/Anadolu Agency via Getty Images)

The post Csütörtöki friss hírek, forgalom, időjárás - Reggeli pakk first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés