:

Charlize Theron a Mad Max forgatásán azt kérte, hogy védjék meg Tom Hardytól

Charlize Theron a Mad Max forgatásán azt kérte, hogy védjék meg Tom Hardytól
  • 24.hu
  • 24 Feb, 2022
  • Címkék: #

Charlize Theron és Tom Hardy rendesen egymásnak estek a 2015-ös Mad Max – A harag útja című filmben. A színészek azonban nem csak a mozivásznon, de a forgatáson is összekülönböztek.

A Vanity Fair a minap részleteket közölt a kedden megjelent Blood, Sweat & Chrome: The Wild and True Story of Mad Max: Fury Road című könyvből, amiből kiderült, hogy Theron és Hardy viszonya nem indult túl jól a díszletek között.

A filmen dolgozók szerint a konfliktus abból fakadt, hogy amíg a színésznő időben érkezett és órákat töltött sminkben a kocsi tetején ülve, addig Tom Hardy három órás késéssel jelent meg. Theron ekkor magából kikelve rontott neki a kollégájának, és az elmondottak szerint káromkodva üvöltötte le a fejét.

Szabjatok ki a kibaszott köcsögnek százezer dolláros pénzbüntetést minden percét, amivel feltartotta a stábot. Mennyire tiszteletlen vagy!

? kiáltotta a színésznő, aki a jelenlévők szerint olyan hangos volt, mint ahogyan a szél süvölt.

Tom Hardy ezt hallva hasonló stílusban válaszolt, visszakérdezett, hogy mégis mit mondott neki a színésznő. Kollégája agresszív fellépését látva Theron megijedt, és védelmet kért a színésszel szemben, végül egy női producer kísérgette őt mindenhova.

Mindkettőnkön nagy volt a nyomás akkoriban. Talán egy nálam tapasztaltabb partnerre lett volna szüksége. Ezt nem lehet megjátszani. Szeretném azt hinni, hogy most, hogy idősebb és csúnyább vagyok, már helyt tudnék állni

? mondta Tom Hardy, aki elismeri, hogy hibázott anno.

The post Charlize Theron a Mad Max forgatásán azt kérte, hogy védjék meg Tom Hardytól first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés