:

A Telenor a roamingot és az Ukrajnába irányuló hívásokat is díjmentessé teszi

A Telenor a roamingot és az Ukrajnába irányuló hívásokat is díjmentessé teszi

A Telenor Magyarország (március 1-től Yettel) bejelentette, hogy 2022. február 24-től (visszavonásig) jóváírja az Ukrajnában tartózkodó ügyfelei adat, hang és SMS roaming díjait. A kialakult helyzetre való tekintettel a Magyarországról ukrán alapdíjas telefonszámokra irányuló nemzetközi hívások díját szintén (visszavonásig) jóváírja ügyfeleinek a hazai szolgáltató.

A másik két jelentős hazai szolgáltató, a Vodafone és a Telekom korábban szintén hasonló lépéseket tett: a Vodafone közleménye szerint a díjmentes forgalmazás a Magyarországra indított hívásokra és SMS-ekre, valamint az Ukrajnán belüli adatforgalomra vonatkozik. A Telekom 2022. február 1-től visszavonásig az ukrajnai roaming partnerhálózatokon forgalmazott roaming díjait, beleértve az alapdíjas hanghívásokat, az alapdíjas SMS-eket és a mobilinternet forgalmat, teljes mértékben, összeghatár nélkül jóváírja.

Birkás Péter további cikkei Figyeljen, az Erste Bank ügyfeleire vadásznak a netes csalók!A Vodafone és a Telekom díjmentessé teszi a roamingot UkrajnábanMegvannak a PlayStation Plus márciusi ingyen játékai

The post A Telenor a roamingot és az Ukrajnába irányuló hívásokat is díjmentessé teszi first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés