:

A veszprémi kéziseket felőrölte a BL-címvédő a második félidőben

A veszprémi kéziseket felőrölte a BL-címvédő a második félidőben
  • 24.hu
  • 24 Feb, 2022
  • Címkék: #

A Telekom Veszprém 35-30-ra kikapott csütörtökön a címvédő Barcelona otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 12. fordulójában.

Gonzalo Pérez de Vargas bravúrosan kezdett a katalánok kapujában, az első 13 percben hét lövést védett. Csapata 7-5-re ellépett, de Rodrigo Corrales is elkapta a fonalat, főleg gyors ellenakciókat vezetve fordított a Veszprém. A folytatásban a védekezéssel nem is volt gond a magyar csapatnál, támadásban viszont sok volt a hiba, így 13-13 állt szünetben az eredményjelzőn.

A második félidőben a Barcelona erős kezdésének hála 22-19-re ellépett és mivel először lett kétgólosnál nagyobb különbség a csapatok között, ezért Momir Ilic veszprémi vezetőedző időt kért. A játék képe viszont nem változott, és a 49. percben már 26-21 volt az állás. A veszprémiek védekezése nem állt össze, enélkül pedig nem akadt esély a zárkózásra sem, a címvédő magabiztos győzelmet aratott.

RESULT: 35:30 for @FCBhandbol ?
Big win for the defending #ehfcl champions, who earn the two points in #MOTW after they lost to @telekomveszprem earlier this season.#showtimeforMOTW pic.twitter.com/SLOxC1njfg

? EHF Champions League (@ehfcl) February 24, 2022

A hat győzelemmel, egy döntetlennel és öt vereséggel álló veszprémiek harmadik helyen állnak a B csoportban és egy hét múlva a lengyel Lomza Vive Kielcét fogadják a BL csoportkörében.

The post A veszprémi kéziseket felőrölte a BL-címvédő a második félidőben first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés