:

Pénteki friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk

Pénteki friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk
  • 24.hu
  • 25 Feb, 2022
  • Címkék: #

2022. február 25., péntek

Friss hírek:

Orosz-ukrán háború:

Csütörtökről péntekre virradóan is folytatódott az orosz-ukrán fegyveres konfliktus. Alább pontokba szedtük, mi történt éjszaka és a kora reggeli órákban. Számos területen okozhat fennakadásokat a magyar gazdaságban az orosz?ukrán háború. Rendkívüli kormánydöntések az orosz-ukrán háború miatt. Ideiglenes védelmet kapnak az Ukrajnából menekülők. Megalakult a Nemzetbiztonsági Operatív Törzs. Orbán: Nem fogjuk engedni, hogy Magyarországot bárki belesodorja ebbe a háborúba. Közösen elítéltük Oroszország háborús lépéseit Ukrajnával szemben és egységes szankciók bevezetéséről döntöttünk ? mondta Orbán Viktor péntek hajnalban, a brüsszeli uniós csúcs után.

Sport:

Az FC Barcelona meggyőző játékkal 4-2-re legyőzte a Napolit, így bejutott a legjobb 16 közé az Európa Ligában. Csak rohant Montenegró után a magyar kosárválogatott a vb-selejtezőn. Szoboszlai Dominik a kispadon ült, de így is született magyar gól a Leipzig meccsén Ezekre figyelj, ha elindulsz otthonról:

Budapest

Közúti információk:

Baleset történt az Orczy úton a Nagyvárad térnél az Orczy tér felé a külső sávban. Lezárják az V., Vértanúk terét rendezvény miatt.

BKK:

2-es és a 2M villamos a Jászai Mari tér és a Kossuth Lajos tér M között nem közlekedik. A 15-ös és a 115-ös autóbusz terelve közlekedik, nem érinti az észak-pesti végállomás felé a Kossuth Lajos tér M, és a Szemere utca, a Boráros tér H felé a Kossuth Lajos tér M, a Széchenyi utca, a Zrínyi utca és a Dorottya utca (Vörösmarty tér M) megállót. A 105-ös és a 178-as autóbusz terelve közlekedik, nem érinti a Bajcsy-Zsilinszky út M, az Opera M, az Oktogon M és a Vörösmarty utca M megállót ma 15:00-tól holnapután 12:00-ig. Mai időjárás: Megnövekszik a felhőzet. Érdemi csapadék nem valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet 6 és 13 fok között várható. Részletes időjárás-előrejelzés Névnap: Géza Deviza középárfolyam: EUR 364,45
USD 325,05
CHF 352,78
GBP 436,67
+1:

Miért zuhan a forint? Lehet-e pozitív hatása is a magyar gazdaságra a háborúnak?

The post Pénteki friss hírek, forgalom, időjárás - Reggeli pakk first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés