:
Breaking News

Sebestyén Balázs szerint a bitcoin az emberiség egyetlen reménye, hogy véget vessen a háborúknak

Sebestyén Balázs szerint a bitcoin az emberiség egyetlen reménye, hogy véget vessen a háborúknak
  • 24.hu
  • 25 Feb, 2022
  • Címkék: #

Az orosz-ukrán konfliktus, majd azt követően a csütörtökön kirobbanó háború kapcsán egyre több híresség osztja meg gondolatait.

Kapcsolódó Robbanásokat lehet hallani Kijevben, az ukrán elnök szerint magukra maradtak a háborúban Volodimir Zelenszkij szerint pénteken hajnalban Kijevet bombázta Oroszország, miközben a főváros légvédelme több rakétát is hatástalanított. Macron felhívta Putyint, a magyar kormány rendkívüli döntéseket hozott. Az invázió első napján 137 ukrán halt meg. Percről percre követjük a háború második napján.

Sean Penn például a konfliktus közepébe utazott, hogy dokumentumfilmet forgasson a helyzetről, Tóth Gabi pedig úgy fogalmazott, hogy a közös imának ereje van. Sebestyén Balázs most Facebook-oldalán véleményezte a helyzetet.

?Exit dollar. Exit now. Thats the fuel of the war machine…? De kár, hogy sokan még mindig nem értik ezt. #bitcoin az emberiség egyetlen reménye, hogy véget vessen ezeknek a borzasztó Fiat háborúknak. Szomorú ami történik…

? írja, utalva arra, hogy a pénz a háború mozgatórugója, tekintve hogy a fiat pénznemek az olyan központi bankok vagy más állami hatóságok által kibocsátott törvényes fizetőeszközöket jelentik, mint például az euró vagy a dollár.

The post Sebestyén Balázs szerint a bitcoin az emberiség egyetlen reménye, hogy véget vessen a háborúknak first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés