:
Breaking News

Karóval követelte az előleget, majd elütötte megbízóját egy szentesi favágó

Karóval követelte az előleget, majd elütötte megbízóját egy szentesi favágó
  • 24.hu
  • 25 Feb, 2022
  • Címkék: #

Elfogták a szentesi rendőrök azt a helyi férfit, aki úgy követelt pénzt a megbízójától hogy még csak el sem kezdte a munkát. A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a 31 éves férfit azzal gyanúsítják, hogy néhány nappal ezelőtt megjelent a sértettnél, akivel abban állapodott meg korábban, hogy fákat vág ki nála. Ezért azonban előleleget kért.

A megbízó tartott a csalástól, ezért a munkadíjat csak utólag akarta kifizetni. Ezt az ajánlatot azonban feltételezett elkövető nem volt hajlandó elfogadni. A férfi agresszívan követelte az el nem végzett munka előlegét, és egy fa karóval fenyegette a megbízóját, majd az autójával távozás előtt el is ütötte.

Az erőszakos munkavállalót a rendőrök rövid időn belül azonosították és előállították a Szentesi Rendőrkapitányságra. Kiderült, hogy a férfi egy helyi kocsmából egy pénztárcát is ellopott tavaly nyáron, melyben több mint 60 ezer forint készpénz volt.

A rendőrök a feltételezett elkövetőt őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását. Ellene lopás vétség, önbíráskodás és súlyos testi sértés kísérlete miatt indult eljárás.

The post Karóval követelte az előleget, majd elütötte megbízóját egy szentesi favágó first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés