:

Exatlon Hungary All Star: már a harmadik párbajára készül Virág András

Exatlon Hungary All Star: már a harmadik párbajára készül Virág András
  • 24.hu
  • 25 Feb, 2022
  • Címkék: #

Természetesen ez a hét sem maradhat el párbaj nélkül az Exatlon Hungary All Star évadában, mivel mint mindig, most is kiderült, melyik versenyzőnek kell párbajoznia a héten. Azt már eddig is tudni lehetett, hogy a férfijátékosok közül kerül sor a megmérettetésre, a legújabb adásban azonban Monoki Lehel elárulta, hogy Virág Andrásnak kell párbajoznia, ami az évad során már a harmadik küzdelme lesz a játékban maradásért.

Az eseményekkel kapcsolatban Virágot reggeli közben, mielőtt biztosak lettek volna abban, ki párbajozik,  Tóth Dávid ? az a Tóth Dávid, aki A Nagy Ő-ben is rózsát osztogatott ? arról faggatta, hogyan áll hozzá a párbajhoz, majd a válasza alapján megállapította, hogy úgy látja, nem aggódik csapattársa.

Szerintem Andris hozzáállása a párbajhoz elég egyértelmű. Láthatólag nem tart tőle, az elsőnél még izgult, a másodikról, amikor beszél, úgy jön, mintha azt már megoldotta volna rutinból. A harmadik párbajlehetőség is olyan, hoyg egyáltalán nem riasztja meg őt, próbálja elnyomni az érzelmeit és lehet, hogy ez a jó megoldás.

The post Exatlon Hungary All Star: már a harmadik párbajára készül Virág András first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés