:

Munka közben látogatta meg tévériporter fiát, szívmelengető videó lett belőle

Munka közben látogatta meg tévériporter fiát, szívmelengető videó lett belőle
  • 24.hu
  • 25 Feb, 2022
  • Címkék: #

Myles Harris általában columbusi helyszíni tudósítóként vesz részt az ABC leányvállalataként működő WSYX nevű tévécsatorna munkájában. Mivel Ohio állam fővárosában nőtt fel, és az édesanyja egy hihetetlenül kedves asszony, ezért a napokban egy nagyszerű meglepetésben volt része.

Szerdán egy autóút mellett forgatott, amikor váratlanul elhajtott mögötte az édesanyja, ami nem csak az úton, hanem a riport rögzítésében is kisebb fennakadást okozott ? írja a People magazin online kiadása.

A riporter az Instagram-fiókján tette közzé a vicces interakcióról készült klipet, amelyen az látható, ahogy Harris először egy pillanatra lefagy, miután felismeri a feléjük közeledő édesanyját, majd mielőtt az autó begurulna a képbe, Harris azt mondja az operatőrnek:

Ez az anyukám, kitartás!

?Szia, kicsim!? ? köszön rá a riporterre az édesanyja a kocsiból kikiáltva, miután megérkezik a kamera elé. Közben a háttérben DeAngelo Byrd operatőr nevetése hallatszik.

Harris pedig jó hangulatban, de azért villámgyorsan a következő módon rendezi le a szituációt:

?Épp dolgozni próbálok, te meg itt hívogatod a telefonomat. Ez itt DeAngelo, köszönj szépen neki. És ne tartsd fel a forgalmat, mert autók állnak mögötted.?

Amire az édesanyja csak annyit válaszol, hogy ?Rendben?, majd egy csókot dob a fiának és már tovább is áll.

?Tipikus Sandi ?????? ? írta a videó mellé a riporter, az operatőre pedig azzal a szöveggel osztotta meg a felvételt, hogy számára ezek a percek voltak eddig 2022 legjobb pillanatai.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Myles Harris (@mylestharris) által megosztott bejegyzés

The post Munka közben látogatta meg tévériporter fiát, szívmelengető videó lett belőle first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés