:
Breaking News

?Csak azokra gondolunk, akik szenvednek? ? a finn hokicsapat visszalépett az orosz bázisú bajnokságtól

?Csak azokra gondolunk, akik szenvednek? ? a finn hokicsapat visszalépett az orosz bázisú bajnokságtól
  • 24.hu
  • 25 Feb, 2022
  • Címkék: #

A finn Jokerit Helsinki nem vesz részt az orosz bázisú, 24 csapatos Kontinentális Jégkorong Liga (KHL) rájátszásában. A finn csapat jövő héten a Szpartak Moszkva ellen kezdett volt a playoffban, de Jari Kurri klubelnök bejelentette, idő előtt befejezik a szezont.

A világ most rendkívül nehéz időket él át, mi pedig csak azokra az emberekre gondolunk, aki szenvednek ebben a helyzetben

? mondta Kurri. A Jokerit az idő előtt lefújt alapszakaszban a nyugati konferencia második helyén végzett.

Oroszország csütörtökön támadta meg Ukrajnát. Az első orosz egységek pénteken érték el a fővárost, Kijevet.

Kapcsolódó Elérték Kijevet az első orosz csapatok, Ukrajna Magyarországtól is védelmi segítséget kért Pénteken hajnalban Kijevet bombázta Moszkva, délelőttre az első orosz csapatok el is érték a fővárost. Macron felhívta Putyint, a magyar kormány rendkívüli döntéseket hozott. Az invázió első napján 137 ukrán halt meg. Percről percre követjük a háború második napját.

A sportvilág különböző módon reagált az eseményekre: az UEFA elvette Szentpétervártól a Bajnokok Ligája döntőjét, Sebastian Vettel kijelentette, ha nem törlik a naptárból, akkor nem vesz részt az Orosz Nagydíjon, míg több válogatott is jelezte, nem hajlandó Oroszországban pályára lépni a világbajnoki selejtezőben.

The post ?Csak azokra gondolunk, akik szenvednek? ? a finn hokicsapat visszalépett az orosz bázisú bajnokságtól first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés