:

Megvannak az aláírások: a Kétfarkú Kutya Pártnak is lesz országos listája

Megvannak az aláírások: a Kétfarkú Kutya Pártnak is lesz országos listája
  • 24.hu
  • 25 Feb, 2022
  • Címkék: #

Szeretnénk elkiabálni: megvannak az aláírások! Lesz kutyapártos lista, szavazhatsz ránk április 3-án!

? osztotta meg a hírt a Kétfarkú Kutya Párt a Facebook oldalán, miután az országos listaállításhoz szükséges 71 körzetben sikerült összegyűjteni az aláírásokat a jelölteknek. ?77 helyen már biztosan megvagyunk, öt esélyes körzetet még számolnak? ? teszik hozzá.

A hét elején korántsem tűnt biztosnak, hogy tud országos listát állítani az MKKP, ekkor még arról beszéltek, hogy 30 választókerületben hiányzik a megfelelő aláírás a jelölteknek.

A párt tagsága a közelmúltban arról döntött, hogy felülírják a korábbi álláspontjukat, miszerint csak ott indítanak egyéni jelölteket, ahol egyértelmű a választás kimenetele.

Az MKKP elnöke Kovács Gergely Budapest 3. választókerületében küzd meg a mandátumért, míg a párt alelnöke, Döme Zsuzsanna Budapest 6-os számú választókerületében indul, és ők állnak majd az országos lista első két helyén is.

A pártoknak szombat 16 óráig kell leadni az országos listájukat: idáig a Mi Hazánk, a Fidesz-KDNP, az Egységben Magyarországért, valamint a Gödény György vezette Normális Élet Pártja és a Gattyán György-féle Megoldás Mozgalom ugrotta meg a feladatot.

The post Megvannak az aláírások: a Kétfarkú Kutya Pártnak is lesz országos listája first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés