:
Breaking News

Egy éve ilyenkor: pincét talált a szőnyeg alatt, bizarr események következtek

  • 24.hu
  • 26 Feb, 2022
  • Címkék: #

Pontosan egy évvel ezelőtt leginkább a koronavírus-korlátozások-oltások háromszög határozta meg mindennapjainkat. Felmerült az iskolák, plazák bezárása, és Orbán Viktor is azt mondta: csupa rossz híre van.

Még a celebvilág hírei is erről szóltak: az egyik legkomolyabb érdeklődést kiváltó cikk például az volt, hogy miért kapott soron kívül oltást Sváby András.

Kapcsolódó Se nem 60 feletti, se nem krónikus beteg ? ezért kapta meg az oltást mégis Sváby András A kínai vakcináról azt mondta, az orvos oltandó embert keresett, és mindenkinek felajánlotta, akit telefonon elért.

Egy másik talány is foglalkoztatta az olvasókat ? de ennek már nem volt köze a Covidhoz. Egy tiktokozó arról számolt be, hogy talált egy komplett pincét. Aztán bizarr történések következtek.

Kapcsolódó Pincelejáratot talált a szőnyeg alatt ? majd fura dolgok következtek Bizarr TikTok-videókban számol be a fura eseményekről az ?újdonsült? pincetulajdonos.

Az olvasókat rendkívüli módon érdekelte a ValóVilág 10 szériájának aktuális drámája is:

Kapcsolódó VV Virágot letámadták a szülei Dani miatt, miután kijött a villából A szülők szerint Virágnak őket kellett volna megvédenie.

És ha az említett családi vitát drámának neveztük, akkor erre már nehéz megfelelő szót találni:

Kapcsolódó ValóVilág: Bálintnak lejátszották a felvételt, amikor konkrétan bekakilt az ebédlőasztalnál Nem számított erre a kiesett villalakó.

The post Egy éve ilyenkor: pincét talált a szőnyeg alatt, bizarr események következtek first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés