:

Néhány kommentelő kiakadt, szerintük Kendall Jenner meztelen képét csak a hírneve miatt nem törli az Instagram

Néhány kommentelő kiakadt, szerintük Kendall Jenner meztelen képét csak a hírneve miatt nem törli az Instagram
  • 24.hu
  • 26 Feb, 2022
  • Címkék: #

Két nappal ezelőtt megírtuk, hogy Kendall Jenner legújabb Instagram-posztjában megörvendeztette követőit néhány fotóval, melyek közül az egyiken teljesen meztelen és még mellei sincsenek takarásban. A fotósorozat az i-D magazinnak készült, melynek kedvéért nemrég Cruz Beckham is újraalkotta apja 22 évvel ezelőtti képet, korábban pedig Robert Pattinson festette szőkére haját.

Kapcsolódó Cruz Beckham az apja 22 évvel ezelőtti fotóit újraalkotva, pink hajjal került címlapra 17 évesen túl van az első címlapfotóján.

A Perez Hilton lap szedte össze azt a néhány kommentelőt, akik a poszt láttán kiakadtak azon, hogy ?normál esetben? már rég eltávolította volna Jenner fotóját az Instagram, mivel a szabályzata tiltja a meztelenkedést. Sokan azt tartják problémásnak, hogy míg egy férfi félmeztelen képe nem sérti a platform törvényeit, addig egy nő számára ugyanez már a fotója törlésével jár. A kommentelők ezen felül még azt is kifogásolták, hogy a privilégiumokkal rendelkező modell képe valamiért nem zavarja a felületet, pedig más, akár híres nő esetében már órák után eltávolították volna azt. Szerintük ez szimplán a neve miatt lehet, amit nem tartanak igazságosnak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kendall (@kendalljenner) által megosztott bejegyzés

The post Néhány kommentelő kiakadt, szerintük Kendall Jenner meztelen képét csak a hírneve miatt nem törli az Instagram first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés