:

Ingyen telefonálhatnak a Digisek Ukrajnába

Ingyen telefonálhatnak a Digisek Ukrajnába
  • 24.hu
  • 26 Feb, 2022
  • Címkék: #

A kialakult különleges jogrend miatt a DIGIMobil jóváírja előfizetői számára a Magyarországról ukrán alapdíjas telefonszámokra, mobilszámokra irányuló hívások, valamint sms-ek költségét – olvasható a szolgáltató közleményében. Ezen szolgáltatások 2022. február 24-től, azaz visszamenőleg lesznek ingyenesek, és visszavonásig maradnak érvényben.

A DIGI Mobil kísérleti, nem teljeskörű szolgáltatási területe az általános szerződési feltételek alapján Magyarországra terjed ki, illetve a mobilszolgáltatás roaming funkciója az Európai Unión kívül csak néhány országban elérhető. Ukrajna nem tartozik a társaság roaming partnerei közé, de a magyarországi hálózatóból az ukrán alapdíjas telefonszámokra, mobilszámokra irányuló hívások, valamint sms-ek költségét sem számolja fel előfizetőinek, illetve utólagosan jóváírja majd a havi számlákban. Az ingyenes szolgáltatások visszavonásig maradnak érvényben.

A Telekom és a Vodafone a héten ingyenessé tette lakossági ügyfelei számára a roaming szolgáltatásait Ukrajnában, nem sokkal később csatlakozott hozzájuk a Telenor is, de utóbbi szolgáltató a roaming mellett az Ukrajnába irányuló hívásokat is díjmentesítette.

Birkás Péter további cikkei A Sony új füleséhez hasonlót még nem nagyon láttunkFigyeljen, az Erste Bank ügyfeleire vadásznak a netes csalók!A Telenor a roamingot és az Ukrajnába irányuló hívásokat is díjmentessé teszi

The post Ingyen telefonálhatnak a Digisek Ukrajnába first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés