:

120 jelölttel vágnak neki Gődényék a választásnak, Détári előkelő helyen a Megoldás Mozgalom listáján

120 jelölttel vágnak neki Gődényék a választásnak, Détári előkelő helyen a Megoldás Mozgalom listáján
  • 24.hu
  • 26 Feb, 2022
  • Címkék: #

A Mi Hazánk az ellenzéki összefogás és a Fidesz után közzétette országos listáját a Gődény György vezette Normális Párt, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP), és a Megoldás Mozgalom is.

Gődény pártjának 120 jelöltje van, a második helyen Marton Ádám neve szerepel, míg a harmadik helyen a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főügyészség által költségvetési csalással vádolt Seres Máriáé. 

A Megoldás Mozgalom 110 jelölttel jelentkezett be az április 3-ai választásra, a listát a mozgalom elnöke Gattyán György vezeti. Ahogy az várható volt, szerepel rajta a volt válogatott játékos Détári Lajos neve is, mégpedig az előkelő 17. helyen. A lista második helyén Huszár Viktor Dénes szerepel, a harmadik helyen Bajusz Krisztina Ilona. 

Az MKKP-nél sincs meglepetés, a listát a párt két elnöke Kovács Gergely és Döme Zsuzsanna vezeti. Ebben a sorrendben. A Kétfarkúak 58 jelölttel vágnak neki a választásnak.

The post 120 jelölttel vágnak neki Gődényék a választásnak, Détári előkelő helyen a Megoldás Mozgalom listáján first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés