:

Felajánlotta az ukrán sofőr, visszaviszi a katonákat az üzemanyagból kifogyott tankjukkal Oroszországba

  • 24.hu
  • 27 Feb, 2022
  • Címkék: #

A Twitterre került fel egy videó, amelyben egy ukrán férfi felajánlja egy üzemanyagból kifogyott orosz tank személyzetének, hogy hazaszállítja őket.

A felvételen az alábbi párbeszéd hangzik el, miután az ukrán sofőr megáll a tank mellett:

? Lerobbantatok?
? Kifogyott az üzemanyag.
? Visszavontassalak titeket Oroszországba?

Mire nevetés volt a válasz a harckocsi személyzetétől.

A priceless exchange of a brave Ukrainian citizen with Russian army stuck out of fuel. ENGLISH SUBTITLES.

[Thanks to my Ukrainian friend for transcription and translation] pic.twitter.com/Rar3WRXEwD

— Ali (@aliostad) February 26, 2022

Az ukrán férfi aztán azt kérdezi tőlük, tudják-e hova tartanak, mire nemleges választ kapott először, aztán hogy Kijevbe, de ezt igazán tudhatná a férfi a hírekből.

A férfi aztán azt mondja nekik, hogy míg mindenki az ukránok oldalán áll, addig az oroszok folyamatosan adják meg magukat, mert még azt sem tudják, hova mennek.

Megkérdeztem az egész hadoszlopot, az olyanokat, mint ti, senki sem tudja hol vannak, hová tartanak.

Ukrajnában a negyedik napja folynak a harcok, percről percre közvetítésünket itt éri el. Nem ez az első bátor beszólogatás, kekeckedés az orosz katonákkal, fegyver nélkül. Csak pár példa:

Kapcsolódó Megszállók vagytok, fasiszták ? kiabálta az ukrán nő az orosz katonának és szotyit is adott neki Egy középkorú ukrán nő lett a háború sújtotta ország közösségi médiájának új sztárja. Kapcsolódó Testével próbálta megállítani a Kijevbe tartó tankot egy ukrán férfi Az észak-ukrajnai Bahmacs városában készült az a videó, amin látni, ahogy egy férfi előbb felmászik egy tankra, aztán leugrik és beáll a tank elé, majd letérdel. Kapcsolódó Úgy leckéztette az orosz katonákat egy férfi, mint a kisiskolásokat Állig felfegyverzett orosz katonákat teremtett le egy férfi Melitopolban, az eddigi egyetlen ukrán városban, melyet az orosz hadseregnek sikerült bevennie Ukrajnában.

The post Felajánlotta az ukrán sofőr, visszaviszi a katonákat az üzemanyagból kifogyott tankjukkal Oroszországba first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés