:

Budapestre jön a Thievery Corporation

Budapestre jön a Thievery Corporation
  • 24.hu
  • 28 Feb, 2022
  • Címkék: #

Három új fellépőt jelentett be a Budapest Park az elektronikus zene sokszínűségét ünnepelendő: jön a Moderat, a SOFI TUKKER és a Thievery Corporation.

A sort a július 5-én színpadra álló Thievery Corporation nyitja, akik legutóbb 2019-ben koncerteztek hazánkban, ugyanezen a helyszínen és komoly sikerrel. A duó tagjai, Rob Garza és Eric Hilton 1996-ban egyesítette erejét, létrehozva ezzel egy igencsak szokatlan, egyedülálló zenei világot. Zenéjükben olyan stílusok keverednek, mint a dub, a bossa nova, a trip hop, az acid jazz és az elektronika, de 2020-ben megjelent legutóbbi lemezükön például szimfonikus zenekari kísérettel gondolták újra saját dalaikat.

Július 22-én a Modeselektor két tagja, Gernot Bronsert és Sebastian Szary, illetve az Apparat művésznéven alkotó Sascha Ring fúziójából létrejött Moderat érkezik Berlinből a Park színpadjára. A Moderat öt év teljes csend után tér vissza idén, a budapesti felépésükre már új anyagukat, a MORE D4TAt hozzák el.

Szeptember 28-án 2020-ban elmaradt első önálló hazai koncertjét pótolja a SOFI TUKKER. A Sophie Hawley-Weld és Tucker Halpern alkotta duó 2016-ban mutatkozott be első kislemezével, melyért egyből Grammyre is jelölték őket, ahogy 2018-as debütáló nagylemezükért is, de ők jegyzik Az új pápa című Sorrentino-sorozat főcímét is. Az elmúlt időszakban naponta jelentkező online DJ szettjükön keresztül tartotta a kapcsolatot a közönséggel, emellett számos remixet készítettek. Hozzánk a Wet Tennis című turnéjuk részeként jönnek el.

The post Budapestre jön a Thievery Corporation first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés