:

A Twisted Sister frontembere örül, hogy az ukránok az ő dalukat használják harci indulónak

A Twisted Sister frontembere örül, hogy az ukránok az ő dalukat használják harci indulónak
  • 24.hu
  • 28 Feb, 2022
  • Címkék: #

Dee Snider, a Twisted Sister frontembere támogatja, sőt, kimondottan örül neki, hogy az ukránok az együttes We’re Not Gonna Take It című dalát használják indulójukként. Erről ő maga posztolt a Twitteren. Elmondta: nagyapja ukrán volt, és hogy szerinte nem szabad engedni, hogy Oroszország újra bekebelezze Ukrajnát. Még egy oroszoknak szóló, nem túl finom üzenettel is kiegészítette posztját, íme:

I absolutely approve of Ukrainians using "We're Not Gonna Take It" as their battlecry. My grandfather was Ukrainian, before it was swallowed up by the USSR after WW2. This can't happen to these people again! #FUCKRUSSIA

— Dee Snider?? (@deesnider) February 26, 2022

Snidert egyből felrótták a tweet kapcsán, hogy bezzeg amikor a maszkellenes tüntetők akarték használni a dalt, arra nem adott engedélyt. Erre is volt azonban válasza:

Azt kérdik tőlem, miért egedélyeztem a We’re Not Gonna Take It használatát az ukrán embereknek, és miért nem a maszkelleneseknek. Nos, az egyik egy jogos harc az elnyomás ellen, a másik pedig olyan, mint amikor egy gyerek toporzékol egy kényelmetlenség miatt

? írta második tweetjében.

The post A Twisted Sister frontembere örül, hogy az ukránok az ő dalukat használják harci indulónak first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés