:

Talált egy titkos ajtót a lakásában, ami egy elfeledett szerelmes történethez vezetett

Talált egy titkos ajtót a lakásában, ami egy elfeledett szerelmes történethez vezetett
  • 24.hu
  • 01 Mar, 2022
  • Címkék: #

Anna Prillamannek ötlete sem volt mit rejt az otthona, míg egy nap a padláson nem takarított, ahol talált egy fapanelt, tulajdonképpen egy ajtót.

Kinyitotta, és több száz szerelmeslevelet talált mögötte, amiket egy nőnek címeztek, Betty Sue-nak.

A titkos ajtó, nem volt bezárva, csak elreteszelve. Amikor kinyitotta, meglátta a leveleket, és azonnal elkezdte őket olvasni.

Szia Drágám. Hogy van az én Babám? Ha nem együtt vagyunk, akkor tudom a helyes szavakat, amikkel mindent el tudok mondani. De mikor együtt vagyunk, csak az jut eszembe, szeretlek! Vance

? olvasható az egyikben.

A virginiai Prillaman a helyi tévének azt mesélte, hogy a levelekben még nyoma sincs a ma divatos rövidítéseknek, teljes mondatokban íródtak.

Prillaman rettentő kíváncsi lett, és az interneten próbált a nyomára bukkanni a nőnek, és a levelek írójának, Vance-nek. Végül nyomukra bukkant, a netre rakta ki a történetet, mikor kapott egy üzenetet egy 5000 kilométerre élő fiatal férfitől, Dalton Longtól, aki azt írta, ismeri a párost, ők a nagyszülei.

Long üzenetében arról is ír, hogy nagyszülei 50 éven át voltak egymás társai:

Nekem B és Pop voltak. Mindenki másnak Betty McGhee Long és Vance Herschel Long. Hihetetlen lesz életük azon szakaszából szavakat megismerni.

The post Talált egy titkos ajtót a lakásában, ami egy elfeledett szerelmes történethez vezetett first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés