:

Tordai Orbánról: Ő maga vált a leghűségesebb pincsikutyájává Putyinnak

Tordai Orbánról: Ő maga vált a leghűségesebb pincsikutyájává Putyinnak
  • 24.hu
  • 01 Mar, 2022
  • Címkék: #

Péterfy Judit és Tordai Bence vezették fel a tüntetést és bejelentették, Iványi Gábor lelkész, az est egyik megszólalója nem tud ideérni. Az Iványit helyettesítő Tordai elmondta például, a gyerekének próbálta elmagyarázni, mi történik, de nem egyszerű. Az orosz tankok említése fújolást csikart ki a közönségből. Orbán Viktor szerinte 2010 óta gyengíti a NATO-t, pedig Orbán hatalomra kerülésekor Vlagyimir Putyint veszélynek nevezte, aztán

ő maga vált a leghűségesebb pincsikutyájává Putyinnak.

Az is Putyin érdekét szolgálta, amit Orbán nem tett meg ? folytatta Tordai ?, aki szerint Orbán nem függetlenítette Magyarországot az orosz energiahordozóktól. ?Semmit, de semmit nem kapott a magyar nép cserébe?, ez borzasztó biznisz volt az országgyűlési képviselő szerint. Tordai egy cifra hazaárulózással és az oroszos projektekkel folytatta: Paks 2, kémbank, orosz metrókocsik, magyar energiaszolgáltatás orosz kezekben, mentesség az orosz titkosszolgálatnak (?Magyarország a KGB lerakata lett.?).

?A keleti diktátorokhoz való dörgölőzés miatt? nem tekintenek nyugaton megbízható szövetségesként Magyarországra, nem oszt meg velünk a nyugat hírszerzési értesüléseket. Orbán ugyanis az orosz érdekek szerint szavazott eddig is. “Orbán takarodj!” – kiabálta a közönség, miközben Tordai megjegyezte, ?ez az Orbán Viktor papol a békéről?. A közmédia propagandájával folytatta, ami Putyin propagandáját tolja. ?Orbán Viktor szégyent hoz Magyarországra, és ezt a szégyent csak a magyar emberek moshatják le? ? mondta. Április 3-án elküldjük-e ?a pokol legmélyére? ezt a politikát, ez a tét szerinte. Ki kell seprűzni Putyin lerakatait, Putyin kémbankját is. ?Putyin takarodj!? ? kiáltott fel Tordai Bence.

Rátért arra, hogy Orbán mennyit beszélt arról, most segít a menekülteknek a kormány. Tordai szerint csak civil szervezeteket látni a pályaudvarokon, a határon. Egy valódi válságban viszont megbukik a kormány. Megköszönte a menekülteknek adott támogatásokat is. Hozzátette, számít az emberekre, hogy elhozzák a békét.

Farkas Norbert / 24.hu

The post Tordai Orbánról: Ő maga vált a leghűségesebb pincsikutyájává Putyinnak first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés