:
Breaking News

Tabáni István: Szerintem elfelejtett a média, nem kapok már úgy meghívásokat

Tabáni István: Szerintem elfelejtett a média, nem kapok már úgy meghívásokat
  • 24.hu
  • 02 Mar, 2022
  • Címkék: #

Tabáni István, a Csillag születik című tehetségkutató korábbi győztese volt Palik László Palikék világa elnevezésű műsorának legutóbbi vendége. Tabánit arról faggatták, mi történt vele az elmúlt évtizedben, miután celebes műsorokban nem látni, ahogy a közösségi médiában is szerényebb a jelenléte.

Nem volt tudatos, eltűnni nem akartam. Annyit szeretek megosztani magamból, amennyi valós. Nem jövök ilyen történetekkel, hogy csináltam valamit, ami nem is igaz. Vannak sajnos, akik ezzel élnek, és nem válogatnak az eszközökben, hogy szinten tudják magukat tartani. Lehet, hogy unalmasnak tűnhet az életem, de legalább nem hazugsággal színezem.

Az énekest arról kérdezték, milyen típusú műsorokban szerepelne, ha felkérnék. Főzős műsorba nem biztos, hogy elmenne, de a Sztárban Sztár!-t például szereti. Bővebben is beszélt arról, szerinte miért szorult háttérbe.

Sokat változott a zenei világ. Keserűség van azért bennem. Az emberek nem felejtettek el, azért ott van az emlékezetükben, hogy én voltam a Csillag születikben, Tabáni István. Szerintem a média felejtett el egy picit, nem kapok úgy meghívásokat.

Palik szerint talán erőszakosabb is lehetne egy kicsivel Tabáni, jobban jelen kéne lennie, hogy felhívja a figyelmet a tévés műsorok szerkesztőinek figyelmére.

The post Tabáni István: Szerintem elfelejtett a média, nem kapok már úgy meghívásokat first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés