:

Szerdai friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk

Szerdai friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk
  • 24.hu
  • 02 Mar, 2022
  • Címkék: #

2022. március 2., szerda

Friss hírek: Élőben a háború hetedik napja Befellegzett a magyar Sberbanknak, végelszámolás indul. Az Országos Betétbiztosítási Alap tíz napon belül kártalanít sokakat, a jegybank nyugtat mindenkit. Sűrűbb lett a magyar légtér a háború miatt. Az ukrajnai harcok, kölcsönös kitiltások miatt egyre több repülő közlekedik Magyarország fölött. Összesen 21 353 kérelem érkezett be idén az Oktatási Hivatalhoz (OH) a január 18-ai határidőig a hatéves kortól kötelező iskolakezdés halasztásának ügyében. Keddtől lehet venni 30 és 90 perces BKK-jegyet is. Megjött a 21. század Budapestre, végre félórás és másfél órás jeggyel is lehet utazni a városhatáron belül. Ehhez viszont kell egy okostelefon és egy alkalmazás. A Ferencváros öt év után újra elődöntős a kupában. Képtelen meccset nyerni egymás ellen a Milan és az Inter az elődöntőkben. Ezekre figyelj, ha elindulsz otthonról:

Budapest

Közúti információk:

Lezárták a XIV., Mogyoródi út befelé vezető oldalát a Nagy Lajos király útja után vízcsőtörés miatt. Az I., Fő utcában a Clark Ádám térnél lezárják a fél útpályát közműépítés miatt. A váltakozó irányú forgalmat jelzőlámpa szabályozza. A Balatoni úton az M0-ás csomópontnál nem működnek a jelzőlámpák karbantartás miatt. Szakaszos és időszakos sávlezárásra készüljenek a Budakeszi úton a Kuruclesi út és a városhatár között napközben karbantartás miatt. A XX., Kossuth Lajos utcában a Nyáry Pál utca és a Mártírok útja között útszűkületre számítsanak burkolatjavítás miatt. Az Andrássy úton befelé a Bajza utcánál útszűkületre kell készülni, mert megsüllyedt az útpálya.

BKK:

A 28A és a 37-es villamos ritkábban közlekedik a teljes vonalon. A 108E, az 5-ös, a 7-es, a 110-es, a 110E, a 112-es, a 133E és a 8E autóbusz ritkábban közlekedik a teljes vonalon. A 16-os autóbusz, illetve a 916-os éjszakai járat terelve közlekedik, a Clark Ádám tér megállót áthelyezik. Mai időjárás: Felhős idő lesz. A Tisza vonalában hózápor is kialakulhat. 5 és 10 fok között alakul a legmagasabb nappali hőmérséklet. Részletes időjárás előrejelzés Névnap: Lujza Deviza középárfolyam: EUR 372,46
USD 332,64
CHF 362,95
GBP 446,2
Ezt is érdemes elolvasni:

Eurómilliárdos üzletekkel vonta egyre szorosabbra az orosz kapcsolatokat az Orbán-kormány

+1:

Filmszerepnek indult, a háború közepén találta magát: kicsoda Volodimir Zelenszkij?

The post Szerdai friss hírek, forgalom, időjárás - Reggeli pakk first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés