:

Már forgatják a trópusi paradicsomban szenvedő gazdagokról szóló Fehér Lótusz második évadát

Már forgatják a trópusi paradicsomban szenvedő gazdagokról szóló Fehér Lótusz második évadát
  • 24.hu
  • 02 Mar, 2022
  • Címkék: #

Kevés sorozat tudta úgy megfogni a teljes boldogtalanságot, mint a gyönyörű helyeken járó, gazdag hotelvendégeket bemutató, vitriolos humorral operáló Fehér Lótusz.

Az empátiát nem csak nyomokban tartalmazó epizódokhoz már készül a folytatás, az pedig remélhetőleg épp olyan sikeres lesz majd, mint az első évad, amiről hosszú kritikánk itt olvasható.

A hírt néhány órával ezelőtt az HBO jelentette be, majd a mindig spicces Tanyát alakító Jennifer Coolidge közzé is tette az első forgatási napon, ciprusok és gyönyörű villák közt készített fotóját ? vette észre a Collider.

Jennifer Coolidge / Collider

A szicíliai Taormina egyik luxushotelében, a Four Seasons-lánchoz tartozó, XIV. századi kolostorból átépített San Domenico Palace-ben, gyönyörű ciprusok közt forgó epizód, illetve a folytatás részletei egyelőre még nem ismertek, de remélhetőleg a stáb jó része visszatér majd, így a már jól bejáratott arcok görgetik tovább a történetet.

The post Már forgatják a trópusi paradicsomban szenvedő gazdagokról szóló Fehér Lótusz második évadát first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés