:

Schröder már kedvenc focicsapatának, a Borussia Dortmundnak is ciki

Schröder már kedvenc focicsapatának, a Borussia Dortmundnak is ciki
  • 24.hu
  • 02 Mar, 2022
  • Címkék: #

Már kedvenc labdarúgócsapata sem állhatja a jól fizető orosz pozícióihoz ragaszkodó Gerhard Schrödert. A Borussia Dortmund, amelynek life time szurkolója és tiszteletbeli tagja a volt kancellár, a Bild  című német napilapnak azt mondta, hogy ha a kancellár megtartja oroszországi posztjait, akkor a csapat  ?ennek megfelelően fog dönteni”.

Hasonlóan nyilatkozott német labdarúgó-szövetség (DFB) is, ahol Schröder tiszteletbeli igazgatósági tag.

A Deutsche Welle szerint a szövetség ügyvezető elnöke, Rainer Koch és Joachim Watzke, aki egyben a Borussia Dortmund vezérigazgatója is, közös közleményben szólította fel Schrödert, hogy a szervezet március 11-i közgyűléséig nyilvánosan határolódjon el Oroszországtól.

A DFB egyértelmű álláspontját vezető képviselőinek és tiszteletbeli tagjainak is képviselniük kell. Ilyen álláspontot várunk el Gerhard Schrödertől is

– áll a DFB közleményében.

A 24.hu kedden írt arról, hogy az orosz energiacégeknél szerzett állásai féltő politikust saját közvetlen munkatársai is otthagyták, és pártja, az SPD is határozott szakításra szólította fel a Putyinhoz fűzödö barátságáról közismert politikust.

The post Schröder már kedvenc focicsapatának, a Borussia Dortmundnak is ciki first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés