:

Pumped Gabo pucéran kampányol azért, hogy fegyverek helyett élelemmel és menedékkel támogassuk Ukrajnát

Pumped Gabo pucéran kampányol azért, hogy fegyverek helyett élelemmel és menedékkel támogassuk Ukrajnát
  • 24.hu
  • 02 Mar, 2022
  • Címkék: #

Ahogyan nemrégen a Fertő tó védelmében, úgy most a békéért is pucérra vetkőzött Pumped Gabo. Ismételten az Instagramján jelentkezett be, ahol hosszú posztban értekezett a jelenlegi helyzetről azt hangsúlyozva, hogy a háborút Oroszországnak és Ukrajnának kell elrendeznie maguk között.

Kapcsolódó Pumped Gabo pucéran szállt bele a Fertő tavi beruházásba: Néhány jóllakott ember még jobban akar lakni Megvédené a természetvédelmi területet.

Hol akarsz lenni idén nyáron ? Egy vidám helyen a barátaiddal, boldogan, vagy egy lövészárokban reménytelenül, kiszolgáltatva mindennek? Nagyon nem jó ami most zajlik. Döntéseket hoznak a fejünk fölött a MI SORSUNKRÓL? Ha itt elmérgesedik a helyzet és becsatlakozik a NATO, lehetséges, hogy nekünk (is) kell harcolni, élni, halni. Nagyon szürrealisztikusan hangzik, de megtörténhet

? írja, hozzátéve, hogy örül annak, hogy Orbán Viktor nem akar csatlakozni a háborúhoz.

Sérelmezi viszont, hogy más országok fegyverekkel támogatják Ukrajnát, szerinte ugyanis ez az eljárás még nagyobb fenyegetettséget eredményez egész Európára nézve.

Támogassuk az ukránokat élelemmel, gyógyszerekkel, menedékkel, ne fegyverekkel!

? zárta posztját.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Pumped Gabo (@pumped_gabo) által megosztott bejegyzés

The post Pumped Gabo pucéran kampányol azért, hogy fegyverek helyett élelemmel és menedékkel támogassuk Ukrajnát first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés