:

Kanye West váratlanul arra kérte a csapatát, hogy gyorsítsák fel a válását

Kanye West váratlanul arra kérte a csapatát, hogy gyorsítsák fel a válását
  • 24.hu
  • 02 Mar, 2022
  • Címkék: #

Kanye West és Kim Kardashian jó úton járnak afelé, hogy az ő válási procedúrájukat se felejtse el a publikum. Bár a felek már jó ideje külön utakon járnak, jogilag még mindig házastársak, a rapper ugyanis nem túl együttműködő a válást illetően. Többször is hangoztatta, hogy ő és a neje összetartoznak, és bár időközben volt egy rövid kapcsolata Julia Fox színésznővel is, a szakításuk után azonnal visszatért régi rögeszméjéhez és tiltakozott a válás ellen.

A minap viszont váratlan fordulat történt. West közleményt adott ki, mely szerint ő maga kéri a képviseletétől, hogy gyorsítsák fel a procedúrát.

Megkértem a csapatomat, hogy gyorsítsák fel a Kimmel kötött házasságom felbontását, hogy teljes figyelmemet a gyönyörű gyerekeinkre fordíthassam

? mondta a rapper a Hollywood Unlockednek, ami azért is meglepő, mert a TMZ információi szerint nem sokkal a szerdai tárgyalás előtt cserélte le a harmadik ügyvédjét is.

Ha West szándékai komolyak, akkor hamarosan Kim Kardashian is fellélegezhet, ő ugyanis többször is kifejezte, hogy a házasságuk menthetetlen, és nem vágyik másra, mint hogy végre elválhassanak és békében nevelhessék tovább a gyerekeiket.

Kapcsolódó Kim Kardashian már nagyon válna Kanye Westtől, aki szerinte érzelmi stresszben tartja őt a posztjaival A rapper sokat beszélt arról, vissza akarja kapni a feleségét.

The post Kanye West váratlanul arra kérte a csapatát, hogy gyorsítsák fel a válását first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés