:

Szilágyi Szilvi egy nap alatt 1000 követőt vesztett, szerinte azért is lehet, mert sokat posztol a háborúról

Szilágyi Szilvi egy nap alatt 1000 követőt vesztett, szerinte azért is lehet, mert sokat posztol a háborúról
  • 24.hu
  • 03 Mar, 2022
  • Címkék: #

Egy kisebb kérdőívet indított Instagram-oldalán Szilágyi Szilvi, Molnár Ferenc Caramel felesége. Arról kíváncsiskodott:

elférnek-e most reklámok az influenszerek oldalain, jelenleg mi miatt használják az Instagramot, zavaró-e, hogy a menekültek felé irányuló segítségnyújtásról posztolt az elmúlt napokban, lehet-e most termékeket reklámozni.

Később adott magyarázatot arra, miért kérdezte ezeket:

Tegnap óta elveszítettem 1000 követőt. Isten ments, nem a számok érdekelnek. Csak a miért inkább. Egy hete semmi másról nem szól az oldalam, csak az edukálásról, segítségnyújtásról. Kíváncsi voltam, mit rontottam el. Úgy érzem, sokan elfáradtak abban, hogy egész nap mindenhol szinte minden a háborúról szól, és az emberek feljönnek az Instára egy picit lazulni, de itt is mindenhol ez megy. Teljesen érthető, hogy ez sok. Nehéz megtalálnom a középutat, de igyekszem. Igyekszem folytatni a hétköznapokat és közben figyelni is a történésekre. Minden együttműködést eltoltam, lemondtam, már amennyire ez lehetséges. Vigyázzatok magatokra és próbáljátok meg nem beleőrülni ebbe az egészbe!

? fogalmazott.

The post Szilágyi Szilvi egy nap alatt 1000 követőt vesztett, szerinte azért is lehet, mert sokat posztol a háborúról first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés