:

Egy éve ilyenkor: az albérlő benézett a tükör mögé és ledöbbent

Egy éve ilyenkor: az albérlő benézett a tükör mögé és ledöbbent
  • 24.hu
  • 05 Mar, 2022
  • Címkék: #

Érthető módon a Két hétre lezár az ország volt az a cikk, amit oldalunkon a legtöbben olvastak el egy évvel ezelőtt ezen a héten, hiszen épp tombolt a koronavírus-járvány, és beütöttek a megszorítások is.

De az olvasókat emellett két rejtélyes dolog is nagyon izgatta. Az egyik egy New York-i nő lakásának titka: egy TikTok-felhasználó videók sorában mutatta meg, hogy mit talált az albérletében a tükör mögött.

Kapcsolódó A tükör mögül dőlt be a hideg a lakásba ? a lakó benézett mögé és ledöbbent Újabb bizarr TikTok-sztori.

A másik rejtély a NER kedvenc magánrepülőjével kapcsolatos: vajon kik járhattak a turistaparadicsomban a világjárvány közepén?

Kapcsolódó Nem sikerült kideríteni, kik jöttek haza a Maldív-szigetekről vasárnap a NER-elit magángépével Üzleti út lehetett?

És ha már a furcsa kérdéseknél tartunk: hogyan fordulhatott elő, hogy valaki eltalálta az összes lottószámot, mégsem nyert?

Kapcsolódó Eltalálták a 76 milliárdot érő lottó összes számát, mégse nyertek egy pennyt sem Kellemetlen.

Tavaly ilyenkor mutattuk meg azt a videót, amin egy elképesztő pillanat látható: egy kislány kiesett egy vietnámi panelház tizenkettedik emeletéről. És egy futár elkapta.

Kapcsolódó Videón, ahogy kiesik a 12. emeletről egy kétéves gyerek ? és ahogy elkapja egy férfi Hanoiban történt az eset, egy futár mentette meg a kislány életét.

The post Egy éve ilyenkor: az albérlő benézett a tükör mögé és ledöbbent first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés