:

Schobert Lara: Azt már most kijelenthetem, hogy nem szeretnék alkalmazott lenni

Schobert Lara: Azt már most kijelenthetem, hogy nem szeretnék alkalmazott lenni
  • 24.hu
  • 06 Mar, 2022
  • Címkék: #

A Schobert-házaspár egyetlen lánya jelenleg az érettségire készül. Az elmúlt években influenszerkedéssel is kiegészíti a zsebpénzét, ma már tudatosan, főként munkacélra használja az Instagramját. Schobert Lara az nlc-nek azt is elmesélte, hogy ha lehetősége lesz, már az egyetem alatt is szeretne dolgozni, alkalmazotti pozícióra viszont kevéssé vágyik.

Azt már most kijelenthetem, hogy nem szeretnék alkalmazott lenni (…) Szeretnék indítani egy vállalkozást, amiről még nem beszélhetek, de azt irányítanám majd a jövőben

? mondta, hozzátéve, hogy sokat vár a projekttől.

Lara arról is beszélt az interjúban, hogy a szülei semmire sem kényszerítik rá őket, az elvárások azonban magasak felé és a testvérei irányában is, amiért ő kifejezetten hálás.

Mivel ismert emberek a szüleink, nekünk kétszer annyit kell bizonyítanunk, mint másoknak. A fő elvárás nálunk, hogy legyenek céljaink, amelyekért minden nap teszünk. A szüleink következetesen nevelnek minket, sosem hullott semmi az ölünkbe, de ez az, ami megerősít minket. (…)  Mindenben segítenek, de nem tesznek alám semmit. Meg kell dolgoznom azért, amit szeretnék, de magammal szemben is elvárás, hogy letegyek valamit az asztalra egyénileg is.

Mint mondja, a mai napig nagy rajta a nyomás, bármit is tesz, azzal szeretne a családja és a barátai előtt is megfelelni. Hozzátette, hogy tíz éven belül szeretne gyereket, akár kettőt is, továbbá reméli, hogy lesz mellette egy társ, aki szereti és támogatja.

The post Schobert Lara: Azt már most kijelenthetem, hogy nem szeretnék alkalmazott lenni first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés