:

Gigi Hadid a jelenleg zajló divathónap során szerzett bevételeiből a háború menekültjeit segíti

Gigi Hadid a jelenleg zajló divathónap során szerzett bevételeiből a háború menekültjeit segíti
  • 24.hu
  • 07 Mar, 2022
  • Címkék: #

A divathónap annyira időhöz van kötve, hogy ez azt is jelenti, hogy kollegáimnak és nekem gyakran akkor kell mutatni az új divatkollekciókat, amikor szívszorító és nagyon nehéz történelmi pillanatokat élünk. Nem tudjuk befolyásolni vagy kontrollálni a munkabeosztásunkat, de szeretnénk, ha valamiért sétálhatnánk a kifutón

? írta Gigi Hadid Instagram-posztjában, melyben arról beszél, az idei divathónap során, ami Milánóban kezdődött és jelenleg Párizsban zajlik, azt az összeget, melyet megkeres a kifutós munkáival, a Palesztinában és Ukrajnában zajló háborúk elszenvedőinek adományozza. Emellett pedig arról beszél, véget kell vetni a háborúnak és az igazságtalanságoknak.

Korábban a Nanushka-divatbemutatón is megemlékeztek a háborúról, a show során felcsendült az ukrán himnusz, a márka pedig bejelentette, hogy nem árulja termékeit többé Oroszországban.

Kapcsolódó A Nanushka-divatbemutatón felcsendült az ukrán himnusz A magyar divatmárka nem árulja Oroszországban legújabb kollekcióját.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gigi Hadid (@gigihadid) által megosztott bejegyzés

The post Gigi Hadid a jelenleg zajló divathónap során szerzett bevételeiből a háború menekültjeit segíti first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés