:

Dűnével és Mátrix 4-gyel megérkezett a HBO Max Magyarországra

Dűnével és Mátrix 4-gyel megérkezett a HBO Max Magyarországra
  • 24.hu
  • 08 Mar, 2022
  • Címkék: #

A streaming-forradalom legújabb mérföldköve elérte Magyarországot: a mai naptól nálunk is elérhető az HBO Max globális streaming-platformja. A nálunk a HBO Go-t váltó Max átállása már reggel elkezdődött, mostanra pedig az összes vonatkozó platformon elérhetővé vált az HBO Max alkalmazás.

A nyitó kínálat a cég ígérete szerint nagyjából kétszer akkora, mint az HBO GO-n volt, az indulásra időzítették például a Győzelmi sorozat: A Lakers dinasztia felemelkedése című sorozat, a Dűne és a negyedik Mátrix-film, a Feltámadások bemutatását. Jönnek új eredeti sorozatok is, így például a Tizenegyes állomás (Station Eleven), az Egyetemista lányok szexuális élete (The Sex Lives of College Girls), a Hacks ? A pénz beszél, A lány a múltból (The Girl Before), a Szerelemre tervezve (Made for Love). Emellett nyilván az HBO Maxon is elérhető lesz mindaz, amit eddig a Go-n nézhettünk Eufóriától Utódlásig, DC filmektől, Cartoon Network-tartalmakon át a Warner régi és új klasszikusaiig.

Erős magyar kínálatot is ígér az HBO Max. Ennek részeként hamarosan érkezik az első magyar karanténfilm, A Karantén Zóna című misztikus szkeccsfilm Pásztor Erzsi, Ujréti László, Makranczi Zalán, Majsai-Nyilas Tünde és Ónodi Eszter főszereplésével. A forgatókönvyet Vida Orsolya és egykori kollégánk, Zsótér Indi Dániel írta, a film vezető operatőre Dimeth Balázs Ferenc mellett pedig Gajdics Dávid, Szentiványi Gábor és Szombath Máté fényképezték az egyes epizódokat. A Karantén Zóna az első magyar egész estés játékfilm, amely exkluzívan az HBO Max-on debütál, és jön a tavalyi év egyik legjobb magyar filmje, a Külön falka és egy sor díjnyertes magyar rövidfilm is.

Akiknek már volt Go előfizetésük, azokat automatikusan átirányítják az HBO Max platformjára, illetve jár nekik a 30%-kal olcsóbb, 1590 forintos havi díj is. Aki csak most fizetne elő, annak március 31-ig szintén érvényes az ajánlat: a szolgáltatás lemondásáig a mindenkori havi díj 30%-kal csökkentett árát kell csak fizetnie. A március 31 után regisztrálók 2390 forintos havi díjért fizethetnek majd elő, ha viszont a teljes éves előfizetést választják, akkor a tizenkét hónapnyi díj helyett csak nyolc hónapnyit kell fizetniük.

Az HBO Max elérhető okostévéken (bizonyos Samsung, LG és Android TV platformon), streaming eszközökön (Apple TV 4K és Google Chromecast), játékkonzolokon, mobiltelefonokon és táblagépeken, valamint online az hbomax.com weboldalon. A Max egy előfizetésben akár öt nézői profillal használható, három egyidejű streamelést és előfizetésenként korlátlan számú regisztrált eszközt enged, amely címeknél lehetséges, ott 5.1-es vagy Dolby Atmos hanggal és 4K felbontásban. A magyar indulással egy időben Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Csehország, Moldova, Montenegró, Hollandia, Észak-Macedónia, Lengyelország, Portugália, Románia, Szerbia, Szlovákia és Szlovénia is csatlakozott az HBO Max globális platformjához.

The post Dűnével és Mátrix 4-gyel megérkezett a HBO Max Magyarországra first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés