:
Breaking News

Egyre jobban terjednek a konteók, amik szerint nincs is háború Ukrajnában

Egyre jobban terjednek a konteók, amik szerint nincs is háború Ukrajnában
  • 24.hu
  • 08 Mar, 2022
  • Címkék: #

Az rtl.hu szemlézte a BBC riportját, amelyben a brit lap több olyan teóriát is bemutatott, amelyek egytől egyig arról szólnak, hogy valójában nincs is háború Ukrajnában, az egész hisztéria csak a nyugati elnyomók és a háttérhatalmak ármánykodása.

A konteók kiötlői ráadásul elég hatásosan hergelik a szkeptikus tömeget a valóság ellen, mivel az összeesküvés-elméleteket rendszerint olyan ?bizonyítékokkal? támasztják alá, amelyekről senki nem állította, hogy az ukrán-orosz háborúban történtek volna.

A legfelkapottabb felvételen például egy sebesültnek maszkírozott férfi látható, akik gondosan bemázoltak művérrel. Ő viszont soha nem járt az ukrán front közelében, a felvétel egy sorozat forgatásán készült róla még 2020-ban.

Bts from set of Contamin tv series. #backstage #unitstillsphotography #onset #bts #setlife #hvozdkov #ukrainian @FujifilmX_US @_fujilove_ #fujixt30 pic.twitter.com/8xBY0HTjkk

? CinemaPeople (@CinemaPeople_) December 7, 2020

Ehhez hasonló példa az is, amikor hullazsákba pakolt, mégis mozgó halottakkal demonstrálják, hogy a háború megrendezett, ezek a felvételek egy osztrák klímatűntetésen készültek még jóval a háború kirobbanása előtt.

Az igazsághoz legközelebb talán az a felvétel jár, amelyen ukrán katonák fapuskákkal gyakorlatoznak. Ez a felvétel valóban Ukrajnában készült, ráadásul nem is olyan régen. A videón szereplő személyek azonban civilek, és épp a harcokra képezték ki őket, mert a háború kirobbanása már a levegőben lógott.

The post Egyre jobban terjednek a konteók, amik szerint nincs is háború Ukrajnában first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés