:
Breaking News

Néhány rajongó megfejtette, hol található a Batman stáblista utáni jelenete

Néhány rajongó megfejtette, hol található a Batman stáblista utáni jelenete
  • 24.hu
  • 08 Mar, 2022
  • Címkék: #

Alig egy hete jelent meg Robert Pattinson főszereplésével a legújabb Batman film, ami a várakozásoknak megfelelően letartolta a mozikat. A film egyelőre biztosan zsebeli be a pozitív kritikákat, a 24.hu-n úgy írtunk róla, mint az eddigi legsötéttebb sötét lovagról.

Egyes nézők mégis csalódottan hagyhatták el a mozitermet, mivel ezúttal elmaradt a képregényfilmekre jellemző post-credits scene, az a jelenet, amit a stáblista után vetítenek le, és ami általában mindig a következő epizódot készíti elő. A Batmannél nem volt ilyen jelenet, csak egy Goodbye felirat. Éles szemű rajongók azonban kiszúrtak mást is az Independent szerint. Egy weboldalt, aminek a filmben is fontos szerep jutott.

Spoilerek következnek!

A weboldal a filmben is feltűnő rataalada.com, amit Rébusz útmutatásai alapján Batman is felkeres, így jutva közelebb a megoldáshoz. Ha a valóságban felkeressük a weboldalt, egy chatfelületre érünk, ahol három, a filmekben hallottakhoz hasonló rejtvényt kell megoldadnunk. Nem akarjuk elrontani az élményt, ezért nem részletezzük a feladványokat, aki nem akar gondolkodni, könnyen ráakadhat a neten az összes feladat megoldására.

Lényeg, hogy a feladványokat abszolválva egy What_Am_I nevűk jelszóval védett fájlt kezd el letölteni a gépünk. Ha rájöttünk a jelszóra is, végre elénk tárul a videó, amit azóta persze már a létező összes helyen közzé tettek a feladványok megfejtői. Tényleg nem akarjuk elrontani senki szórakozását, így csak annyit jegyzünk meg, hogy Bruce Wayne apjának, Thomas Wayne-nek a 2001-es kampányvideója látható a felvételen, az utómunkát Rébusz végezte.

A weboldalra egyébként internet szerte többen panaszkodnak, hogy nem minden pillanatban működik. A Redditen fellelető válaszok szerint az oldal üzemeltetői minden nap új feladványokat töltenek fel az oldalra, hogy ne legyen olyan könnyű senkinek a dolga, ennek köszönhető az is, hogy a legváratlanabb pillanatokban elérhető csak a kódfejtés is.

The post Néhány rajongó megfejtette, hol található a Batman stáblista utáni jelenete first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés