:
Breaking News

Több mint 230 Jóbarátok-rész után Courteney Cox amiatt sajnálkozik, hogy nincs mire emlékeznie közös fotók hiányában

Több mint 230 Jóbarátok-rész után Courteney Cox amiatt sajnálkozik, hogy nincs mire emlékeznie közös fotók hiányában
  • 24.hu
  • 08 Mar, 2022
  • Címkék: #

Courteney Cox vasárnap a Sunday TODAY with Willie Geist című műsor vendége volt, ahol elmondta, hogy nem emlékszik túl sokra a Jóbarátok forgatásáról. A sorozatot 1994-ben kezdték sugározni, de vannak nézők, akik a mai napig imádják. Az ő kedvükért tavaly májusban össze is ült még egyszer a stáb a Jóbarátok: Újra együtt című filmben. A színésznő ekkor jött rá, hogy kevés emléke maradt a sokak által imádott sorozatról.

Meg kellett volna néznem mind a 10 évadot, mert amikor a találkozón kérdéseket tettek fel, azt mondtam: Nem emlékszem, hogy ott voltam. Nem emlékszem, hogy ennyi részt forgattam volna

? mondta Cox.

A színésznő egyébként bár 236 részt forgatott Jennifer Anistonékkal, az adásban arról beszélt, hogy sajnálja, hogy a stábbal nem fotózkodtak többet, mert így nem nagyon van mire emlékeznie.

Kicsit csalódott vagyok, hogy nem töltöttünk több időt fotózkodással. így nem nagyon van mit visszanéznem.

Hozzátette, hogy amikor a tévében feltűnik egy-egy rész, viccesnek találja, hogy sok jelenetre egyáltalán nem emlékszik. A hangját viszont kifejezetten nem kedveli a sorozatban, legalábbis azokban a részekben, amelyeket felgyorsítottak, hogy az adásidőbe a reklámok is beleférjenek. Szerinte ezekben úgy cincog, mint egy egér.

The post Több mint 230 Jóbarátok-rész után Courteney Cox amiatt sajnálkozik, hogy nincs mire emlékeznie közös fotók hiányában first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés