:

Székely Mártont isteníti a macedón sportsajtó

Székely Mártont isteníti a macedón sportsajtó
  • 24.hu
  • 09 Mar, 2022
  • Címkék: #

A férfi kézilabda Európa Liga D csoportjában az északmacedón Eurofarm Peliszter házigazdaként 30-19-re legyőzte a görög AEK Athént és bejutott a sorozat nyolcaddöntőjébe.

Kapcsolódó Egyelőre nem kell csatlakoznia a Veszprémnek a SEHA Ligához A magyar csapat a negyeddöntőben kezdte volna meg szereplését.

Székely Márton nagyszerű teljesítménnyel, 44 százalékos védési hatékonysággal (32/14) járult hozzá a sikerhez, a magyar válogatott kapusról ódákat zeng a helyi sajtó.

A bitolaiak a nap hősét, Székely Mártont ünneplik!

? írta a 24rakomet című szakportál, amely szerint a magyar kapus a lehető legmagasabb szinten védett és minden helyzetből képes volt megakadályozni az ellenfél gólszerzését.

?

Az Ekipa idézte Zeljko Babic edzőt, aki azt mondta, öröm volt az AEK ellen játszani.

?Székely teljesítménye kulcsfontosságú volt, de szeretném kiemelni a védekezést is. Ez a kettő nyerte meg a meccset? ? mondta Babic.

Az ellenféltől Dimitrisz Dimitruliasz edző és a brazil irányító, Patrick Andre Toniazzo Lemos is a magyar kapust méltatta.

Szeretném megköszönni az athéni vendégeknek a kedves szavakat a magam és a csapat nevében is.

Az első félidő viszonylag nehéz volt, de tudtuk, hogy ilyen meccs vár ránk. Készen álltunk az 5-1-es védekezésre, és a második félidőben megmutattuk az erőnket? ? nyilatkozta Székely.

Ami a csoport magyar érdekeltségű mérkőzését illeti, a Tatabánya 32-26-ra kikapott a svájci Kadetten Schaffhausen otthonában, és végül három győzelemmel és hét vereséggel a csoport utolsó helyén végzett.

The post Székely Mártont isteníti a macedón sportsajtó first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés