:

Nem hiszik el ennek az anyának, hogy csak egyetlen babát vár

Nem hiszik el ennek az anyának, hogy csak egyetlen babát vár
  • 24.hu
  • 09 Mar, 2022
  • Címkék: #

Brooke Luney a hatodik gyerekét várja. A 32 éves kaliforniai anya terhességét a TikTokon is dokumentálja, és, mint mondja, a videókhoz érkező kommentek jelentős százaléka azzal kapcsolatos, hogy a kismamának igen komoly méretű a terheshasa.

Sokan meg vannak győződve, hogy kettő vagy inkább három baba is lehet odabent.

@brookesobasic Was your ultrasound weight accurate? #pregnancy #stillpregnant #babywatch #baby2022 ? original sound - Austin Bazar

Luney azt mondja, minden egyes terhességénél ekkorára nőtt a hasa, és talán az alacsony testmérete (150 centis) miatt tűnik ilyen hatalmasnak a pocak.

Idézünk néhány kommentet:

Babát vársz vagy egy kifejlett férfit?

Az nem egy baba hanem 11.

A gyereked nagyjából 2-4 éves lehet.

A mini Hulk van ott.

A babának odabent egy galériázott lakás jutott, wi-fi-vel.

Luney nem tekinti a kommentelők poénjait testszégyenítésnek, leginkább azért, mert a hozzászólók többsége tinédzser fiú, azaz gyerek. Viszont némelyik beszóláson remekül szórakozik, annyira, hogy sokszor a videókban meg is mutatja a legjobb kommenteket.

@brookesobasic Thank you ? #pregnancy #bigbelly #marchbaby2022 #mamatok #healthybaby ? Heat Waves - Glass Animals

Az anya az Independentnek elmesélte: a bántó kommenteket törli, de a vicceseket meghagyja, és szeretné ha magabiztosságát, pozitív hozzáállását azok is átvennék, akik nem érzik annyira jól magukat a testükben a babavárás időszakában.

Luney elmesélte, hogy nemcsak a kommentelőket lepi meg ez a szokatlan méret, az utcán is megállítják, és megkérdezik, hogy ikreket, netán hármasikreket vár-e.

The post Nem hiszik el ennek az anyának, hogy csak egyetlen babát vár first appeared on 24.hu.