:

Pornót nézett a szomszédja egy repülőn, ezért áthelyezték az első osztályra

Pornót nézett a szomszédja egy repülőn, ezért áthelyezték az első osztályra
  • 24.hu
  • 09 Mar, 2022
  • Címkék: #

Vannak bizonyos íratlan szabályok az utazás során, és vannak, akik nem tartják be őket. Az idegenek társaságában történő pornónézés nyilvánvalóan tabu, de egy menetrend szerint repülőjárat utasának ez nem volt annyira egyértelmű. A mellette ülő fiatal nő pedig panasszal élt, ezért átültették az első osztályra.

A megdöbbentő történetet onnan lehet tudni, hogy a pornónéző idős férfi mellett ülő 19 éves Melanie Schofield egy TikTok-videóban számolt be róla. Persze a videóban nem látszik semmi olyan, aminek nem kellene, csak a történetről beszámoló Schofield és a repülőgép első osztálya.

Amikor az öregember, aki mellett ülsz a repülőn, elkezd repülőgépes pornót nézni, így szólsz a légiutas-kísérőnek, és most már első osztályon ülsz

? írta a négy nap alatt félmillió lejátszást és 108 ezer lájkot generáló videó képére a fiatal amerikai nő, aki a bejegyzéshez fűzött kísérőszöveg szerint vagy 10 percig sírt az eset után.

@a1iengir1

only cried for like ten minutes so we?re gucci

? Material Girl (Bass Boosted) - Saucy Santana

A Daily Dotnak pedig azt mondta, hogy a légiutas-kísérők először nem tudták, mit tegyenek, de miután közölte velük, hogy nem érzi magát biztonságban a férfi társaságában, biztosítottak neki egy helyet az első osztályon.

Az egész repülés alatt feldúlt és rémült voltam. De hálás vagyok, hogy a légiutas-kísérők segítettek nekem, hogy ki tudtak kerülni ebből a nem biztonságos helyzetből. Nem hiszem, hogy a görényt eltávolították a járatról. Egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy megbüntették volna.

? idézte fel a rémes repülési élményét Schofield, aki azt is elárulta a videójához fűzött kommentekre válaszolva hogy a férfi ?repülőgépes pornót? nézett. Amire többen is azzal reagáltak, hogy így még ?ijesztőbb? a történet.

?Egyértelműen arról fantáziál, hogy szexel egy repülőn, és ő a hozzá legközelebb álló nő. Nem túlzás azt gondolni, hogy talán rá gondol? ? állt az egyik Schofieldet támogató kommentben.

Sajnos sok női kommentelő számolt be hasonló élményekről, de ami talán még szomorúbb, hogy a fiatal nőt megtalálták az áldozathibáztató ? főként férfi ? kommentelők is.

Hogy hol és mikor történt az incidens, azt sajnos nem tudni, de a videó március 5-én, szombaton került fel a közösségi oldalra.

The post Pornót nézett a szomszédja egy repülőn, ezért áthelyezték az első osztályra first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés