:

Videón, ahogy egy kör alatt többször is beragad egy átlátszó vízicsúszdába egy nő, egy óceánjárón

Videón, ahogy egy kör alatt többször is beragad egy átlátszó vízicsúszdába egy nő, egy óceánjárón
  • 24.hu
  • 09 Mar, 2022
  • Címkék: #

Egy Mexikó partjainál lévő tengerjáró hajó vízicsúszdáján való száguldozás komikus pillanatokat eredményezett, miután egy nő egyetlen csúszás alkalmával többször is megállt, és gyakorlatilag oda-vissza csúszkált.

A videó a Norwegian Cruise Lines által üzemeltetett Bliss fedélzetén készült szombaton, és a főszereplője, a cardiffi Paige Hodgson osztotta meg TikTokon, ahol a bejegyzést pár nap alatt több mint 17 millió alkalommal játszották le, és több mint egymillió felhasználó lájkolta.

@paigejhodgson ? #loopingslide #fail #ohno #attempt2!#nclbliss #nclcruise #norwegiancruise #fyp #waterslide #vacation #holiday #water #fun #park #aquapark #help ? Oh No - Kreepa

?Állandóan elakadtam, mert úgy tűnik, túl könnyű és kicsi voltam ahhoz, hogy végig tudjam csinálni a kört. Láttam azonban kisebb embereket is, akik végigcsúsztak a csúszdán? ? mesélte Hodgson a Daily Mailnek, majd így folytatta: ?Teljesen rejtély számomra, hogy miért álltam meg annyiszor. Még a személyzet is értetlenül állt a dolog előtt.?

Az első próbálkozás után az énekesnőként és előadóművészként tevékenykedő nő a lap szerint többször is megpróbálta a csúszást, de minden alkalom hasonlóan végződött. A fenti videó is már a második próbálkozást örökíti meg és nem az elsőt.

Bár az elszánt kalandort minden alkalommal a személyzetnek kellett kiszabadítania, a családja és a többi nyaraló az összes próbálkozását megtapsolta.

Nem, én abszolút végeztem vele. Volt egyfajta adrenalinlöket, de mostanra már egy kicsit félek tőle. Nem a legjobb érzés ott ragadni. Fél óra őrület volt. Nem hiszem, hogy újra meg tudnám próbálni

? mondta a fiatal nő, aki azóta is a hajón nyaral a családjával, de úgy tűnik, az élménytől vízicsúszda-fóbiás lett.

?Nagyon vicces volt. (…) Paige folyton visszacsúszott. Mindenki összegyűlt és figyelte, mi történik. Elég nagy volt a tömeg, ahogy Paige próbálkozott, de nem sikerült? ? idézte fel a történteket egy másik nézőpontból a csúszdabaleset áldozatának édesanyja, Sharon, aki a videót is rögzítette.

?A személyzetnek minden alkalommal fel kellett másznia a lépcsőn, és ki kellett nyitnia egy ajtót, hogy Paige-t biztonságba helyezzék. A harmadik kudarc után feladta a próbálkozást? ? zárta visszaemlékezését a kamerázó anya.

A szemtanúk közül többen is rögzítették az eseményeket a mobiljaikkal. Egyikőjüknek köszönhetően pedig hosszabban is meg lehet nézni az egyik csúszási kísérletet egy utazási iroda TikTok-videói között.

@ymg_travels #loopingslide #norwegianencore #norwegiancruise #waterslides #cruceros #CorollaCrossStep #MaiselChallenge #fyp #paratupagina ? Oh No - Kreepa

The post Videón, ahogy egy kör alatt többször is beragad egy átlátszó vízicsúszdába egy nő, egy óceánjárón first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés