:
Breaking News

Az RTL Klub mutatja be a vígjátéksorozatot, amiben Volodimir Zelenszkij korábban szerepelt

Az RTL Klub mutatja be a vígjátéksorozatot, amiben Volodimir Zelenszkij korábban szerepelt
  • 24.hu
  • 10 Mar, 2022
  • Címkék: #

Volodomir Zelenszkijről tudvalevő, hogy színészként is tevékenykedett korábban, 2016-ban például A nép szolgája című vígjátéksorozatban alakított egy középiskolai tanárt.

A sorozat után óriási a kereslet Európában, a kereskedelmi adók sorra tűzik műsorra azt, és az RTL Klub sem tesz másképp, mint az kiderült sajtóközleményükből. Ők szerezték meg a sugárzás jogát, így március 20-án már vetítik is.

Kapcsolódó Filmszerepnek indult, a háború közepén találta magát: kicsoda Volodimir Zelenszkij? Először a tévében, aztán 2019-ben a valóságban is elnök lett, ma pedig ő Oroszország első számú célpontja, miközben egyre többen ünneplik hősként világszerte. Portré az ukrán államfőről.

Országos televíziós premierként az RTL Klubon látható A nép szolgája című ukrán sorozat, melynek főszerepét a háború sújtotta Ukrajna elnöke, Volodimir Zelenszkij alakítja. A forgalmazó a sorozat sugárzási jogainak értékesítéséből származó becsült jutalékát, 50 ezer eurót jótékony célra, az Ukrán Vöröskereszt támogatására fordítja. Az RTL Magyarország a sorozat jogainak megvásárlásával nemcsak hozzájárul ehhez az adományhoz, de egyúttal felajánl további 30 millió forintot az Ökumenikus Segélyszervezet javára, az ukrán bajbajutottak megsegítésére. A nép szolgája első két epizódjának tervezett premierje március 20-án lesz az RTL Klubon

? fogalmaztak.

A nép szolgája tehát március 20-án, vasárnap este kerül először adásba.

The post Az RTL Klub mutatja be a vígjátéksorozatot, amiben Volodimir Zelenszkij korábban szerepelt first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés