:
Breaking News

Eljegyezték VV Mercit

Eljegyezték VV Mercit
  • 24.hu
  • 11 Mar, 2022
  • Címkék: #

Február 27-én volt egy éve, hogy véget ért a ValóVilág jubileumi évada. A reality szereplői azóta külön utakon járnak, ki az éneklést, ki az influenszerkedést választotta. A ma már csak Cedesként ismert VV Merci ugyancsak zenei karrierbe fogott, amiben Kulcsár Edina párja, G.w.M segítette.

Kapcsolódó Zenei karrier G.w.M-mel, divatfotózás Lakatos Márkkal ? ez történt a ValóVilág szereplőivel Február 27-én volt egy éve, hogy véget ért a ValóVilág jubileumi évada. Ennyi idő elteltével úgy néz ki, mindössze egy játékosnak sikerült számottevő karriert építenie a realityből. Lássuk, melyik villalakóval mi történt azóta.

Cedes tavaly októberben mutatta be szerelmét a nyilvánosságnak, a kapcsolatuk pedig igencsak előre haladt azóta, ugyanis Krisztián a minap megkérte az egykori villalakó kezét.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

CEDES (szédesz) (@cedes.official) által megosztott bejegyzés

Krisz 24 órán belül megvalósította a kislánykori álmomat. Az álmom az volt, hogy Párizsban, az Eiffel-toronynál kérjék meg a kezem, aztán a tipik Disneyland… kicsit mesébe illő számomra, de megtörtént, szóval köszönöm szerelmem, mindennél jobban!

? írta egy későbbi posztjában.

The post Eljegyezték VV Mercit first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés